2777
2789
عنوان

مقایسه شرایط خواستگار😅🤣

574 بازدید | 17 پست

من دانشجوی پزشکیم، تهرانم،سطح تحصیلات و مالی خانوادمم تقریبا خیلی خوبه 

۱.دکترای مدیریت،استاد دانشگاه،کارمند بیمه،۱۱ سال ولی بزرگتره،شیرازی،ظاهرشم متوسط،خیلی با اخلاقش آشنایی ندارم ولی ب نظر خوب میاد

۲.کارشناس بیهوشی،صاحب یه شرکت برنامه نویسی(درامدش فعلا حدود ۵۰ تومنه)،۸ سال بزرگتر،سنندجی(شیعس البته)،ظاهرشم متوسط رو به بالا،فوق العاده خوش اخلاق

اطلاعاتم دربارشون همینقدره

الان این دونفر همزمان درخواست آشنایی بیشتر دادن

دوست ندارم مث ... همزمان با دوتاشون آشنا شم

به نظرتون کدوم بهتره ک قبول کنم بیشتر آشنا شم؟

یا اصلا ب نظرتون هیچکدوم...

راستش یکممم تمایل خودم ب دومیه ک توی کادر درمانم هس😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم دومی

حقوقش خوبه

سنش بهتره نسبت ب دومی

شناخت نسبی ک داری هم مثبته

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻

اخلاق خیلی مهمه و اطلاعات راجب مورد دوم بهتره

بازم ب ادمش بستگی داره ولی برای اشنایی اولیه همین مورد ک خودتونم حس بهتری دارید. ایشالا هرچی قسمته🙂

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
او  میگم حالا یه سوال    اگه برگردی عقب همین رشترو باز میخونی ؟

آره عزیزم چون از ۱۲ ۱۳ سالگی عاشق این بودم ک کمک کنم عاشق این بودم ک ی کاری برای حال بهتر بقیه از دستم بربیاد