2777
2789
عنوان

ازدواج

193 بازدید | 11 پست

بچه ها من قبلنا ازدواج کردم و کل ماجرا حدود یکسال طول کشید،  قبل ازدواج ی پسر از فامیل از من خوشش میومد منتها بخاطر مذهبی بودن قبولش نکردم ، از وقتی هم طلاق گرفتم تا حالا دوسه بار دیگه اومده سراغم، من از خانواده معمولی هستم ینی نه با حجاب نه بی‌حجاب و اهل آرایش و تیپ زدن هم نیستم ، ایشون بهم گفت ک شرط چادر نداره و فقط مانتو کوتاه نپوش و موهام بپوشون، به نظرتون چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه، من یکی از شوهر عمه ام این شکلی والا واسه زن و بچه اش هیچی کم نذاشتع

در ظاهر اینجور آدمیه ینی فوق العاده مهربونه ولی خودم یکم میترسم نتونم کنار بیام چون اونا خیلی مذهبین

من برام مهمه کسی نخواد تغییرم بده ایا این موضوع برات مهمه؟ و ایا با این میزان حجابی که‌میگه‌اوکی هست ...

دقيقا منم دوس ندارم بخاطر کسی تغییر کنم،  ولی خوب حس میکنم دیگه فرصت آنچنانی ندارم چون یبار طلاقرفتم تقریبا دیگه خواستگاری ندارم و شرایط داره واسم سخت میشه

دقيقا منم دوس ندارم بخاطر کسی تغییر کنم،  ولی خوب حس میکنم دیگه فرصت آنچنانی ندارم چون یبار طلا ...

اگر بقیه شرایطش خوبه قبول کن عزیز

انشالله خوشبخت ترین بشی هرتصمیمی ک گرفتی😍

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

بجا اینکه سطحی به موضوع نگاه کنی

بگو باید بیشتر آشنا بشیم ...

ببین مرد زندگی و کار هستش...

اگه مذهبی واقعی باشه  که خوب هستش...

حالا چادرم بپوشی هیچی اتفاقی نمیفته...بلکه....

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*