2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس موفق تر از دیگری نیست شاید یکی توی شغلش موفق باشه اما روابط اجتماعیش قوی نباشه شاید یکی خانه دار باشه و شاغل نباشه اما روابط اجتماعیش موفق باشه.

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.

اون خانومی ک اومد تاپیک دیروز من و لطف کردم بهم گفت لجن و گف اینطوری میخوای دکتر شی؟هه

دکتر متخصص بود میفمین؟متخصصصصص😐😂

وای خدایا چرا بعضیا دوس دارن هرجور شده یچیزی از زندگیشونو بکنن تو چشماتتت

من میتونم بگم که اینجا از همتون نابودترم هرکی میخواد درس عبرت بگیره بیاد از زندگیم براش بگم :)))

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://
هیچ کس موفق تر از دیگری نیست شاید یکی توی شغلش موفق باشه اما روابط اجتماعیش قوی نباشه شاید یکی خانه ...

خاهشا شعارگونه نیگاش نکنید موفقیت کلی منظورمه ک بچشم میاد

هرکسی به آرزوی دل خودش برسه موفقه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خاهشا شعارگونه نیگاش نکنید موفقیت کلی منظورمه ک بچشم میاد

شعاری ندادم، نظرم رو گفتم. 

اینکه نگاه تک بعدی ندارم مشکل من نیست نکته خوبِ منه.

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.
شعاری ندادم، نظرم رو گفتم.  اینکه نگاه تک بعدی ندارم مشکل من نیست نکته خوبِ منه.

اینو خودمم میدونم ولی این مهم نیست هرکسی نمیتونه درست ازخودش بدونه در چ لولیه