2777
2789
عنوان

بچم هیچی نمیخوره چیکار‌کنم

133 بازدید | 6 پست

پسرم ۱۸ ماهشه خیلییییی خوش غذا بود همهههه چی میخورد  همه میگفتن خوش ب حالت روزی ی دونه سیب زمینی بزرگ‌با کره له میکردم‌میخورد الان ۱ هفتس مریض شده لب ب هیچییییی نمیزنه هرکار میکنم نمیخوره دیگه خسته شدم نمیدونم‌چیکار کنم ب زورم‌میدم‌بالا میاره بخدا دیگه دارم‌روانی‌میشم امروز واسش عدسی پختم لب نزد ب زورم‌میریزم دهنش نگهمیداره دهنش قورت نمیده شیرم‌نمیخوره با بازی دادم‌نخورد با دعوا دادم نخورد هرکار میکنم‌نمیخوره

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
اذیتش نکن دختر منم یه هفته مریض بود به غذا لب نزد 9ماهشه بعد 10روزی خوب شد

اب شده تو این ی هفته واقعا میترسم ی‌چیزیش بشه انقد غدا نمیخوره همش بی جونه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبمیوه اینا هم نمیخوره؟

نه اصلا نمیخوره