بچه ها من ۵ ،۶ ماهی میشه گواهی نامه گرفتم ولی میترسم خودم ماشینو بردارم برم بیرون الان ماشین تو پارکینگه خیلی دو دلم بردارم یا نه .بیاید بگید ببینم شما چه جوری راننده شدید
اولش جا های خلوت با ینفر که صمیمی و رانندگی بلده بشین
من متنفرم از رانندگی. بابام آبروم رو برده. تو ماشین فقط داد میزنه میگه برو این ور حالا من گواهی نامه هم دارم . نگاه به پشت نمیکنه میگه برو.اون دفه گفتم پشتت رو ببین فقط بعد داد بزن دیگه دست به ماشین نمیزنم.
1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍
به کسی متکی نبودم به خودم گفتم تا کی باید یکی کنارت بشینه؟! تنهایی زدم بیرون البته اول فقط تو محل و انقدرررر زود راه افتادم به لطف خدا که همه تعجب میکردن :) به کسی تکیه نکن به ترست غلبه کن همین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.