بچه ها من ۵ ،۶ ماهی میشه گواهی نامه گرفتم ولی میترسم خودم ماشینو بردارم برم بیرون الان ماشین تو پارکینگه خیلی دو دلم بردارم یا نه .بیاید بگید ببینم شما چه جوری راننده شدید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دست راستت رو سرم بخدا بعضی موقع ها میگم چه قد بی عرضه ام تو فک و فامیل اکثرا راننده ان ...
همینو به خودت بگو که من از دیگران چی کم دارم؟ ببین من مجردم پدر و برادر ندارم واقعا فقط خودم باید یاد میگرفتم و همین باعث شد خیلی زود راه بیوفتم اصلا به خودم نمیگفتم نه من نمیتونم اینطوری یاد نمیگیری الان همه جا میرم اولش سخته ولی به بوق زدن رانندههای مرد توجه نکن سمت راست خیابون رانندگی کن اول جاهای خلوت و تو محل برو کم کم راه میوفتی
از وقتی گواهینامه گرفتم فقط دوبار نشستم پشت فرمون اونم با شوهرم تو یه جای خلوت
ن پس زوده عشقم نرو.ببین من از سال ۹۵ شوهرم یاد داده.خیلی مسیرهارو روندم.اتوبان داخل شهر .سال ۹۹ گواهینامه گرفتم.امثال ک سال ۱۴۰۱ .خودم تنهایی رفتم دیروزم برا دومین بار روندم.ینی ی مسیر دور روهم میتونم.ب قدری کامل بلد شدم.
نمیگم براتوام اینقد طول بکشه.ن.ولی خیلی زوده.نرو حداقل ی سال با شوهرت همه جا برو.رانندگی دست بخوابه