2777
2789
عنوان

رانندگی😭 راننده ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو تا خیابونا خلوته و شلوع نشده. فقط مواطب عابر باش. همین

یا الان برمیدارم میرم یا فردا ساعت ۷ صبح که خیابونا خلوته

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چن وقته بلد شدی؟چقد بلدی؟ هروقت روندی شوهرت ک پیشت بوده تو دلت اون رو نادیده گرفتی فکر کنی خودت تنه ...

از وقتی گواهینامه گرفتم فقط دوبار نشستم پشت فرمون اونم با شوهرم تو یه جای خلوت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دست راستت رو سرم  بخدا بعضی موقع ها میگم چه قد بی عرضه ام  تو فک و فامیل اکثرا راننده ان ...

همینو به خودت بگو که من از دیگران چی کم دارم؟ ببین من مجردم پدر و برادر ندارم واقعا فقط خودم باید یاد میگرفتم و همین باعث شد خیلی زود راه بیوفتم اصلا به خودم نمیگفتم نه من نمیتونم اینطوری یاد نمیگیری الان همه جا میرم اولش سخته ولی به بوق زدن راننده‌های مرد توجه نکن سمت راست خیابون رانندگی کن اول جاهای خلوت و تو محل برو کم کم راه میوفتی 

اولین بار پونزده سال پیش، منم حال الان شما رو داشتم. ماشینو برداشتم و راه افتادم رفتم رفتم تو بزرگر ...

چه قدر عالی دعا کن منم بتونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما میتونی چرا که نه؟ چرا نباید بتونی؟؟!!

فقط استرس الان که دارم درباره رانندگی مینویسم پاهام ناخودآگاه قفل میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از وقتی گواهینامه گرفتم فقط دوبار نشستم پشت فرمون اونم با شوهرم تو یه جای خلوت

ن پس زوده عشقم نرو.ببین من از سال ۹۵ شوهرم یاد داده.خیلی مسیرهارو روندم.اتوبان داخل شهر .سال ۹۹ گواهینامه گرفتم.امثال ک سال ۱۴۰۱ .خودم تنهایی رفتم دیروزم برا دومین بار روندم.ینی ی مسیر دور روهم میتونم.ب قدری کامل بلد شدم.

نمیگم براتوام اینقد طول بکشه.ن.ولی خیلی زوده.نرو حداقل ی سال با شوهرت همه جا برو.رانندگی دست بخوابه

ن پس زوده عشقم نرو.ببین من از سال ۹۵ شوهرم یاد داده.خیلی مسیرهارو روندم.اتوبان داخل شهر .سال ۹۹ گواه ...

شوهرم اصلا حوصله ش نمیکشه میگه وقتی من نیستم ماشینو بردار برو باهاش نشستنی پشت فرمون میگه فقط کاش زود بیای پایین 

اصلا باهام راه نمیاد که یادم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40