2777
2789

سلام دوستان راهنمايي كنيد لطفا يكم پول پس انداز كردم چيكار كنم صبر كنم به برم طلا بخرم؟ ميترسم گرونتر بشه نتونم هيچي بخرم؟ موندم والا يه انگشتر ميخام كمك پليز

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

والا امروز یه خبر خوندم تا عید دلار میشه ۵۰😶نمیدونم راسته یانه ولی اگر بشه طلاهم گرونتر میشه....

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دقيقا شهريور ماه با پول تولد دخترم تند تند دويدم دستبند خريدم براش گرمي ١.٤٧٥بود بعد تا ١٢٨٠اومد پايين كلي ضرر كردم 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

ميخام ايندفعه ريسك نكنم