2777
2789
عنوان

دکتر خوب اندومتریوز

10310 بازدید | 17 پست

من مشکل اندومتریوز دارم پیش چندتا دکتر رفتم نهایتا گفتند که کلینیک ابن سینا برم اونجا دکتر مروارید احمدبیگی سونو بهم داد و کفت هردو لوله هام رو باید بردارم . کسی دکتر خوب میشناسه معرفی کنه میخوام مطمئن بشم بعد اینکارو انجام بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم يكي از لوله هام رو برداشتم البته بچه نداشتم و قبل از عمل تخمك كشي كردم ، آخه بعد از عمل ذخيره تخ ...

شما دکتر خوب میشناسید؟ دکتر احمدبیگی گفت اول باید جراحی کنی بعد جنین فریز کنی الان ذخیره تخمدانم خوبه

یکی از فامیلامون بنده خدا اوضاعش خوب نبود. یعنی خیلی دیر رفته بود و آندومتریوزش به خیلی جاهاش زده بود. رفت پیش خانم دکتر شادجو. شکرخدا عمل کرد و خوب خوب شد.و خیلی خیلی از دکترش راضی بود و تعریفشو میکرد. 

البته ایشون بچه داشت و دیگه نمیخواست.

بنظرم همون ابن سینا پیش خانوم دکتر شادجو هم ویزیت شید بد نیست. فکرکنم دوشنبه ها باشه. زنگ بزنید بپرسید.

ان شاءالله که نتیجش براتون خیر باشه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

دکتر آصف جاه هم توی نی نی سایت زیاد ازش تعریف میکنن. دیگه نمیدونم کارشون چطوره

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
شما دکتر خوب میشناسید؟ دکتر احمدبیگی گفت اول باید جراحی کنی بعد جنین فریز کنی الان ذخیره تخمدانم خوب ...

من شيراز بودم كه دكتر البرزي عملم كرد

ذخيره تخمدان منم خيلي خوب بود اما بعد از عمل خيلي اومد پايين