من سر بچه اولم تو دورانه بارداری به گروه واتزآپی زدم عالی بود! الان که بچه ها دوسالشونه خیلی با هم دوست شدیم!
اگه دوست داشتید اینجا یه پیام بدید یه گروه جدید افتتاح کنیم واسه اشتراک گذاری تجربه
اگر بخوام برای خودم بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ادد میکنم شماره هارو هر جا تونستید آنلاین بشید تا ببینیم چی میشه!
من مهنازم 4 ماهمه!
اگر بخوام برای خودم بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
من یه قند شکن گرتم دایم وصله ولی پولش خیلی زیاده، همش میترسم قطع شه پولم بپره!