2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی گردن

14681 بازدید | 91 پست

من چند وقتی یه چیزی از نخود ریزتر تو گردنم پایین گوشم حس میکنم که انگار از زیر دستم درمیره ...این چیه طبیعیه؟؟خیلیییی نگرانم 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
من براش سونو هم رفتم دادم تازه انقد نگران بودم 

برای شما جه اندازه بود؟؟دارم از نگرانی میمیرم ..اتقدر دیشب بهش دست زدم حس میکنم کل گردنم درد میکنه حتی گوشم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شما جه اندازه بود؟؟دارم از نگرانی میمیرم ..اتقدر دیشب بهش دست زدم حس میکنم کل گردنم درد میکنه ح ...

مال من از نخود بزرگ‌تر بود تازه ی روزای هم حس میکردم که بزرگتر میشه یعنی سایزش متغیرمن انقد شدید تلقین کرده بودم 

حس میکردم نمیتونم آب دهنمو قورت بدم و میمیرم ب زودی میکشم. 

سونو رفتم متخصص غدد داخلی و ی دوماهی از این دکتر ب اون دکتر بودم.....

همشون باهم گفتن هیچی نیست و توده ای خطرناک ک حداقل دو سه سانت باشه 

همشون توصیه کردن ک دیگه بهش فک نکنم 

تا یک سالی پیگیرش بودم و بعد کنسلش کردم دیگه یادم رفت

مال من از نخود بزرگ‌تر بود تازه ی روزای هم حس میکردم که بزرگتر میشه یعنی سایزش متغیرمن انقد شدید تلق ...

الان دیگه نیست؟؟

چند ماه پیش سرماخوردگی خیلییی طولانی داشتم

خوب شاید به خاطر همون هست

من خودم سرما خوردم 

بداز چند وقت زیر گلم اندازه بند انگشت متورم شد حرکت میکرد 

چرک خشک کن خوردم کلا از بین رفت 

احتمالا براهمون سرماخوردگیت هست

چرک خشک استفاد کن 

چند ماه پیش سرماخوردگی خیلییی طولانی داشتم

چیزی نیست بابا .. من یکماه کامل گلوم چرک داشت ..خوب ک شدم دیدم یه گردی روی گردنمه ... تازه برا من اندازه مثلن ی پسته .. ولی می دونم عوارض سرماخوردگیه هست

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
منم رفتم گفت هیچی نیس از وقتی واکسن زدم باد کرد پشت گوشم چیکار کردی اخر؟

هیچی ولش کردم ن داروی بهم دادن ن کار خاصیفقط سونو ک دادم گفت چند تا ندول غیر سرطانی توی گلوم هست واونم گفت زیاد مهم نیست . 

در کل کاری نکردم جهت درمانش