2777
2789
عنوان

کیا آنفولانزا جدیده رو گرفتن 🤧

158 بازدید | 13 پست

یک هفته میشه خودم و مامانم و خواهرم گرفتیم

اول تب بود به زور قطع شد بعد آبریزش و سرفه که قطع نمیشه دیوونمون کرده نگرانم مامانم امشب سرفش خلط دار شده راه حلی دارید واسه زود خوب شدن؟🥲

لعنت بهش 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه هفته است گرفتم باردارم هستم

. ویارم  دارم اصلا یه وضعی شد

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
شوهر منم یه هفته اس گرفته فقط سرفه هاش مونده اذیتش میکنه. هرچی فکر کنی امتحان کرده خوب نمیشه

🥲🤦🏻‍♀️شت خوب میشن انشاالله

ما هم هر چی جوشونده و ... بود امتحان کردیم کلافه شدیم دیگه 💔

منم یه هفته است گرفتم باردارم هستم . ویارم  دارم اصلا یه وضعی شد

الهی بمیرم 🥲🤦🏻‍♀️

دختر دایی من بچش چند ماهشه شیر میخوره با این حال گرفت بچه آب شد تفلک 💔 خیلی مریضیه کوفتیه همه هم گرفتن

من و بچه دوماهم گرفتیم ۳هفته درگیر بودیم‌من خیلی سرفه میکردم دو دوره آزیترومایسین خوردم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
من و بچه دوماهم گرفتیم ۳هفته درگیر بودیم‌من خیلی سرفه میکردم دو دوره آزیترومایسین خوردم

خداراشکر الان بهترین 🥲❤️

ای بابا پس دوباره باید بریم دکتر چرک خشک کن بده 💔🤦🏻‍♀️

خداراشکر الان بهترین 🥲❤️ ای بابا پس دوباره باید بریم دکتر چرک خشک کن بده 💔🤦🏻‍♀️

خیلی مریضیه بدیه بچم اب شد

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
من تازه امروز گرفتم خیلی داغونم😭 قبل از من مامانم و خواهرم گرفته بودند خیلی سخت بود

🥲🤦🏻‍♀️ یکم سخته 

از همین امروز خودتو ببند به قرص و دارو و جوشونده و تقویتی بلکه زود تر خوب بشی 🤦🏻‍♀️🫂

الهی بمیرم 🥲💔

خدانکنه عزیزم