2777
2789

دوستان اگه یه آقای مجرد به خانم متاهل دوبار ابراز علاقه کنه و البته فقط بگه که بهتون علاقه دارم و دست خودم نبود باید حتما بهتون میگفتم و نظر خانم هم دراین مورد بپرسه.  

و البته خانم هم باهاش برخورد میکنه .و آقا هم عذرخواهی میکنه. ودیگ دراین مورد هیچ حرفی نمیزنه.

به نظرتون این آقا مرد هوس بازی بوده؟ و اینکه خانم رفتاری نشون داده که موجب شده آقا بتونه همچین حرفی رو بهش بزنه‌؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا حس کردم خانمه هم تحت تاثیر قرار گرفته ولی بروش نیورده دمش گرم البته

حتما هوسه....چقدر از پسره بدم اومد ببینم درآینده یکی ب زن خودش ابراز علاقه کنه خوشس میاد

روزهای خالی از عشق..... 

بنظر خودتون کسی که به زن یکی دیگه نظر داشته باشه آدم نرمالیه یا هوس باز نیست؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

رابطه شون یجوریه که اون آقا به خودش اجازه داده این حرفا رو بزنه 

پس اشتباه از هر دو طرفه 

خانم نباید اجازه بده کسی بهش این حرفا رو بزنه چون متاهله و مسئولیت ببشتری روی دوش داره 

تحت تاثیر چی؟

علاقه آقاهه... فک کنم تو دلش همچینم بدش نیومده

من خودم متاهلم یبار ی جایی برای یروز رفتم ی کاری بود گفتن من انجام بدم... ی آقایی خیلی محبت آمیز رفتار میکرد بام.. نصف روز بیشتر بود اونجا بودم... دایم کارامو به عهده میگرفت برام چای بیسکوییت می اورد یا مثلا میگفت برین استراحت کنین...من اصلا انگار نمی دیدمش... آخراش دیگه شرو کرد زل زدن و خیره شدن و لبخند و اینا.... من فقط تعجب میکردم چون میدونست متاهلم آشنای شوهرم بود.... شبش تازه واسه شوهرم تعریف کردم با خنده و تعجب گفتم خدا بدور کنه این آدمارو... اصلا حسی تو دلم بوجود نیومد ازون ادم... ظاهر خوبی هم داست شغل و منصب خوبی داشت

روزهای خالی از عشق.....