2777
2789

افسردگی گرفتم،خستم، از همه گریزونم،اعتمادبنفسمو گرفته، تورو خدا نتیجه گرفتین بگین

خیلی جاها رفتم نتیجه نگرفتم فقط پولامو هدر دادم

بعد 6 سال دیگه خسته شدم خسته

خیلی خستم

قرص هیالوریک اسید(کلاژن ساز)

وقرص رتینول (اگ گیر نیاوردی  قرص ویتامین آ خارجی هفته ای ۳ بار استفاده کنید

معجزستتتت

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید از انلاین شاپ ها تهیه نکنیو از داروخانه تهیه کنید یهتره واینکه بصرفه ترهستش.لک جای جوش چروک کمترمیشه پوست براق وشاداب میشه برمیگردید ب ۵ سال قبل

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.
ببینید از انلاین شاپ ها تهیه نکنیو از داروخانه تهیه کنید یهتره واینکه بصرفه ترهستش.لک جای جوش چروک ک ...

من لک بارداری دارم 

خدا خیرت بده واقعا جواب میگیرم؟!

قیمتش چطوریه؟!

شوهرم کارش آزاده 

واقعا؟ چه مدت باید مصرف بشه؟

حدقل ۶ ماه.من دوهفته اول اثرشو دیدم

من لک بارداری دارم  خدا خیرت بده واقعا جواب میگیرم؟! قیمتش چطوریه؟! شوهرم کارش آزاده

برایک ماه حدود۲۵۰ میفته .بهتر ازکرم ها وماسک ها هست هرچی بگین تهیه کردم زدم فایده نداشت اینو یکی ازبچه های اینجا معرفی کرد بهم.

میدونید دلیل بوحوداومدن لکهای صورتتون چیه؟ چون عاملش هرچی باشه به همون نسبت  داروهابرای درمان ه ...

خوراگی هستن این داروها وموضعی نیستن عزیزممن پوستم خشک چروک وپرلک بود