2777
2789
عنوان

دلم میخواد همه وسایل خونه رو عوض کنم حیف ک نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست
عزیزم حالا نمیتونم پول زیادی بذارم برا خرید وسایل کاش ارزون بودن مثل قبلنا ..من مبل جهیزیه ۸ سال پیش ...

اره گلم با حریدن ی پادری ی تابلو فرش آشپزخونه سعی کن تنوع بدی من خودم چند تا گل پلاستیکی گرفتم زدم روی در سرویس بهداشتی وحمام تا چند روز خوشم میومد همش میرفتم نگاشون میکردم امیدوارم خدا بهترین ها رو بهت بده .هیچ چیزی بهتراز سلامتی وآرامش نیست الان اوضاع اقتصادی همه ی مردم ضعیفه عزیزم از جمله خود من .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
قیمت ی مبل خوب ۳۵ب بالاست فرش ۱۲ اگه بتونی یکی از این ها رو عوض کنی کلی خونت تغییر میکنه  راست ...

منم همین کارو میکنم فرشام کرمه خوبن ولی دخترم از بس آب و شیر ریخته روش زشت شدن ..۶ماهیش دادم شستن خیلی زیبا شده بودن ولی فایده نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم با حریدن ی پادری ی تابلو فرش آشپزخونه سعی کن تنوع بدی من خودم چند تا گل پلاستیکی گرفتم زدم ر ...

مممنونم عزیزم بله همینطوره ..ماهم رادیاتور نداشتیم تازه زدیم اتفاقا اینقدر تا چند روز ذوق داشتم پارسالم پرده و فرش راهرو خریدم حالا میخوام فرش اشپزخانه خونه و سرویس خواب برا دخترم بخرم ک نداره..براهمین مبل و فرش نمیخرم

منم همین کارو میکنم فرشام کرمه خوبن ولی دخترم از بس آب و شیر ریخته روش زشت شدن ..۶ماهیش دادم شستن خی ...

فرش منم کرم رنگه سالی دوبار میدم بیرون قبل عید و اواخر تابستون میشورن روفرشی میندازم وقتی مهمان میاد جمع میکنم .چون دخترت کوچیکه رو فرشی پهن کن روی فرش هات خیلی تمیز میمونه

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
فرش منم کرم رنگه سالی دوبار میدم بیرون قبل عید و اواخر تابستون میشورن روفرشی میندازم وقتی مهمان میاد ...

فایده نداره هی جمع میشه یمدت انداختم ی مدت ننداخته الان کثیف شدن دیگه فایده نداره بندازم

مممنونم عزیزم بله همینطوره ..ماهم رادیاتور نداشتیم تازه زدیم اتفاقا اینقدر تا چند روز ذوق داشتم پارس ...

مبارکت باشه ب دل خوش استفاده کنی .با چیزهای کوچیکم میشه حال دلت  رو خوب کرد .

وقتی پول نیست نباید از زندگی دلسرد بشیم همیشه ی چند نفر هستن ک یا از ما وضعشون خیلییی بهتره یا خیلی فقیر تر هستن .

ی چیزهایی داریم ک برای خیلیا حسرته عزیزم قدر زندگیت رو بدون مراقب دلخوشی هات باش مخصوصا دختر گلت ک فرشات رو کثیف کرده .😆

مبارکت باشه ب دل خوش استفاده کنی .با چیزهای کوچیکم میشه حال دلت  رو خوب کرد . وقتی پول نیست نب ...

ممنون عزیزم..بله فدای سر دخترم روزی ک ۳ لیوان آب یا شیر نریزه روشون نیست گاهی ۷ بارمیریزه منم قید شستن رو فعلن زدم تا عید..

ممنون عزیزم..بله فدای سر دخترم روزی ک ۳ لیوان آب یا شیر نریزه روشون نیست گاهی ۷ بارمیریزه منم قید شس ...

دلت خوش باشه تنت سلامت ناراحت نباش امیدوارم خدا همه چی بهت بده غیر از درد وبلا .