2777
2789
عنوان

دلم میخواد همه وسایل خونه رو عوض کنم حیف ک نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نو مونده چون روشون رو کشیدم ولی الان مدلای جدیدتری اومده فقط باروکش مشکل حل نمیشه

اگ قیمت خوب برمیدارن ازت بفروش جدید بگیر مدل جدیدا الان اکثرا راحتی طرح چستر میگیرن اصن خونه عروسا همه مث هم شده و همه رنگ طوسی من خودم عاشق رنگ طوسیم اما انقدر همه تم خونه هاشون طوسی شده ک نظرم برگشته😃

اگ قیمت خوب برمیدارن ازت بفروش جدید بگیر مدل جدیدا الان اکثرا راحتی طرح چستر میگیرن اصن خونه عروسا ه ...

ن نهایت مبل رو دوتومن بخرن و باید کلی بذارم روش تا بخرم براهمین نمیتونم... 

اگه توان خرید وسایل جدید داری خب شروع کن بخر همین ها روبفروش ی مقدار بزار روش جدید بخر .

اگر قدرت خرید نداری آرامش خودت رو بهم نزن با همون وسایلت عشق کن .

قرار نیست همه رو با هم تعویض کنی چون هزینه ش زیاد میشه پول پس انداز کن وبا تغییر وسایل ارزون تر مثل فرش آشپزخونه دکورخونتو تغییر بده ب مرور زمان کم کم همه رو عوض کن .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اگه توان خرید وسایل جدید داری خب شروع کن بخر همین ها روبفروش ی مقدار بزار روش جدید بخر . اگر قدرت خ ...

عزیزم حالا نمیتونم پول زیادی بذارم برا خرید وسایل کاش ارزون بودن مثل قبلنا ..من مبل جهیزیه ۸ سال پیش گرفتم ۱۲۰۰ الان باید حداقل۳۰ داشته باشی ولی فرش اشپزخونه و اینا رو میخرم

قیمت ی مبل خوب ۳۵ب بالاست فرش ۱۲ اگه بتونی یکی از این ها رو عوض کنی کلی خونت تغییر میکنه 

راستشو بخوای من تا میتونم وسایلم رو نو نگهداری میکنم ک حداقل اگه از مد افتاد از قیافه نیوفته وکهنه نشه چون توان خرید وسیله ی جدید ندارم همون قدیمی ها رو نو نگه میدارم

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم