2777
2789
عنوان

الرژی به پروتئین گاوی و الرژی غذایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی توی سوپش گوشت مینداختی؟

آره گوشت گوسفند فقط ، نه گاو

دو‌ماه مصرف کرد چیزی ندیدم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
آره گوشت گوسفند فقط ، نه گاو دو‌ماه مصرف کرد چیزی ندیدم

منم توی تست خیلی از مواد غذایی توی مدفوعش خون نمیبینم .ولی اسهال و خاروندن و مالیدن و گوش و صورت و خس خس بینی و ..میبینم

منم توی تست خیلی از مواد غذایی توی مدفوعش خون نمیبینم .ولی اسهال و خاروندن و مالیدن و گوش و صورت و خ ...

همینا هم یعنی آلرژی ولی خب میزان آلرژیشون کمتره و خون رو فقط در گوشت یا لبنیات فقط میبینی

من گفتم دخترم اوایل به فرنی ساده با آب هم حساسیت داشت زیر پوشک و صورتش جوش میزد و قرمز میشد

بهش نمیدادم اون مواد رو

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
همینا هم یعنی آلرژی ولی خب میزان آلرژیشون کمتره و خون رو فقط در گوشت یا لبنیات فقط میبینی من گفت ...

از چند ماهگی گوشت و غذای کمکی رو تونستین بدین بهش ؟

از چند ماهگی گوشت و غذای کمکی رو تونستین بدین بهش ؟

از پایان ۶ ماهگی

دو ماه گوشت دادم دیگه ندادم

چون دخترم یکبار سر شیر و‌ماست گوسفندی خونریزی شد و بستری شد

دکترا گفتن ممکن هم هست گوشت گوسفند هم بی تاثیر نبوده

دیگه من بعد اون گوشت فقط مرغ دادم ، میترسم حالش بد بشه دوباره

از پایان ۶ ماهگی دو ماه گوشت دادم دیگه ندادم چون دخترم یکبار سر شیر و‌ماست گوسفندی خونریزی شد و بس ...

منم نزدیک یک ماه بهش سوپ میدادم مرغ و هویج و سیب زمینی و رشته فرنگی و جعفری تا یه هفته خوب بود باز خون میدیدم 

ای وای .مگه چند وقتشه الان؟

الان یکسال و یکماهشه

۸ ماهگی بستری شد

الان خداروشکر بجز گوشت قرمز و لبنیات همه چی میخوره تقریبا

از پایان ۶ ماهگی دو ماه گوشت دادم دیگه ندادم چون دخترم یکبار سر شیر و‌ماست گوسفندی خونریزی شد و بس ...

دختر من توی تست عدد الرژیش به گوشت بره نسبت به گاو حتی بیشتر بود

الان یکسال و یکماهشه ۸ ماهگی بستری شد الان خداروشکر بجز گوشت قرمز و لبنیات همه چی میخوره تقریبا

الهی شکر دیگه راحت شدی خواهر من .من الان وسط ماجرام هنوز .از اول دنیا اومدنش داستان داشتمممم(که دکتر اولش میگفت بین حساسیت و عفونت عددش غلط اندازه باید چرک خشک کن مصرف کنه و یه وقت کیست نباشه و...)حالا دخترم یه ماه ۱۷روزش بود خشک کننده بهش دادن 

منم نزدیک یک ماه بهش سوپ میدادم مرغ و هویج و سیب زمینی و رشته فرنگی و جعفری تا یه هفته خوب بود باز خ ...

اینایی که گفتی قاعدتا نباید روده ش خونریزی میکرد

چون گوشت و لبنیات اصل آلرژی ان

ولی چون این بچه ها بدنشون حساسه به خیلی از مواد غذایی هم هم حساسیت نشون میدن اما نه در حد خون

حساسیت دختر منم شدید بود ولی بقیه مواد غذایی فقط اسهال و دون دون قرمز شدن صورت و بدن، دلدرد و کولیک ، رفلاکس و خارش گوش کمی ، اینا رو پیدا میکرد

دختر من توی تست عدد الرژیش به گوشت بره نسبت به گاو حتی بیشتر بود

خوبه پس تست انجام دادی

ما تست ندادیم نشد 

همش میخواستیم بریم تهران یا شهر دیگه بهترین دکتر تستش کنه

چه تستی انجام دادی خونی یا پوستی؟

اینایی که گفتی قاعدتا نباید روده ش خونریزی میکرد چون گوشت و لبنیات اصل آلرژی ان ولی چون این بچه ها ...

دقیقا .اما اسهال و رگه خون داخل مدفوعش به خاطر مرغش بود