2777
2789
عنوان

الرژی به پروتئین گاوی و الرژی غذایی

2158 بازدید | 51 پست

سلام مامانای گل دخترم ۷ماه و۱۱روزشه ازاخر ۶ماهگی بهش شیرخشک پپتی دادم.

دخترم به:

گوشت و لبنیات و پروتئین گاوی 

گوشت بره

گوشت مرغ

سفیده تخم مرغ

بادام درختی و زمینی(اجیل ها)

گوجه

پیاز

عدس

رشته فرنگی

جعفری

حساسیت داره

در حال حاضر روزی ۴الی ۵ وعده بهش غذا میدم در هر وعده ۶ ق چای خوری

سوپ(برنج،هویج،لوبیاسبز،کمی جو دوسر)

اوتمیل(جو دو سر ،سیب)

فرنی(نشاسته یا آرد برنج)

به شدت نگرانم .بهش نئوزینک،آد،لیپوزوفر،پدی لاکت میدم 

متاسفانه به خاطر لثه درد و دندون دراوردن به شدت هم بی اشتهاس.

نگرانم سوء تغذیه بگیره.درحال حاضر هم از بس ویروس اومیکرون و انفولانزا زیاد شده صلاح نیست ببرمش دکتر .ازونجاییکه به خیلی از دارو ها هم واکنش نشون میدن خیلی مراقبم که یه وقت مریض نشه .

مولتی ویتامین پدیا بست بهش دادم واکنش نشون داد ‌.فک کنم بخاطر اسانس پرتقالش بود.چه مولتی ویتامینی پیشنهاد میکنید؟

عزیزم فسقلیت حساسه....سرخودبهش چیزی نده ممکنه دخترابهت یه چیزی بگن امابه بچه ت نسازه.....ببرش دکتر

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همین آلرژی داره

مولتی خارجی ویوا کیدز بده

در ضمن هر چه زمان میگذره آلرژیش کمتر میشع مواد غذایی ییشتری میتونه مصرف کنه

فقط حتما رعایت کن کع‌به مرور از بدنش بیرون بره

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
از کجا متوجه شدی به اینها حساسیت داره؟

توی مدفوعش خون دیدم ازمایش مدفوع نشون داد به پروتئین گاوی حساسیت داره .اما با وجود حذف پروتیین گاوی باز هم خون دیدم .به دستور پزشک گوشت قرمزو کلا حذف کردم.باز هم خون دیدم .تست پوستی گرفتن مشخص شد به اینها حساسیت داره .یه سری از اونارو هم خودم خونگی تست کردم و واکنش نشون داد

از نظر سلیاک بررسی شده؟ حساسیت به پروتئین گاو و زرده تخم مرغ البته کم پیش نمیاد ولی در مورد بقیه حساسیت هاش در کل به متخصص اطفال اطلاع بدین حتما.

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
دختر منم همین آلرژی داره مولتی خارجی ویوا کیدز بده در ضمن هر چه زمان میگذره آلرژیش کمتر میشع مو ...

زنده باشین.دختر گلتونبه چه مواد غذایی ای حساسیت داره؟

توی مدفوعش خون دیدم ازمایش مدفوع نشون داد به پروتئین گاوی حساسیت داره .اما با وجود حذف پروتیین گاوی ...

پیشنهاد میکنم خودسر بهش چیزی نده چون بچت خیلی حساسه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

عزیزم‌مولتی ویتامین به بچه های الرژی نمیسازه‌من به بچم ندادفقط اد میدادم و اهن هیچوقت مولتی ندادم

اد رم موزی بگیر

واینکه مطمئنی به مرغم‌الرژی داره؟

مرغ الرژن نیستا

چون دخترمن هیچی نمونده بودکه بهش الرژی نداشته باشه

راستی جو هم الرژنه بخاطر گلوتن گفتم حواست باشه

الرژی تاپایان یکسال ۹۰درصدش خوب میشه

اما یسری چیزا مثل کنجد و شیرگاو و....

تا دوسالم حتی خوب نمیشن

الان دخترمن دوسالو نیمشه انگار الرژیش به پروتئین گاوی دوباره‌برگشته

درباره تغذیه هم نگران نباش رژیم غذایی دخترمنم محدود بود

واینکه شدددددیداا کم وزن بود شدیدا

هنوزم هست

نگران نباش بخاطر الرژیه وزن نمیگیره

سوءتغذیه هم نمیگیره داری بهش شیرخشک میدی که مواد معدنی و ویتامینای موردنیازشو تاحد امکان تامین میکنه خیالت راحت

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
از نظر سلیاک بررسی شده؟ حساسیت به پروتئین گاو و زرده تخم مرغ البته کم پیش نمیاد ولی در مورد بقیه حسا ...

توی تست پوستی به گندم واکنش نشون نداد ‌.و به غلات هم واکنش نشون نداد 

عزیزم فسقلیت حساسه....سرخودبهش چیزی نده ممکنه دخترابهت یه چیزی بگن امابه بچه ت نسازه.....ببرش دکتر

زیر نظر دکتره و دکتر گفته اینارو مصرف نکنم .اما همش نگرانم سو تغذیه بگیره

زنده باشین.دختر گلتونبه چه مواد غذایی ای حساسیت داره؟

کل لبنیات گاو‌ و گوسفند...

عدس

تخم مرغ

انجیر

الان ک یکسالشه اینا رو داره 

ولی وقتی ۶_۷ ماهه بود حتی به آرد برنج مرغ هم حساسیت داشت

فقط سیب زمینی براش خوب بود

۹۰۵ درصد مواد غذایی براش خوب نبود

( اما هرگز نفهمیدم ب گوشت قرمز حساسیت داشت یا نه)

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
عزیزم‌مولتی ویتامین به بچه های الرژی نمیسازه‌من به بچم ندادفقط اد میدادم و اهن هیچوقت مولتی ندادم ا ...

اره خواهر گلم هم توی تست پوستی به مرغ واکنش نشون داد هم توی تست عملی خودم .خیلی حال دلم خوب شد که گفتی خیالم راحت باشه سو تغذیه نمیگیره.الان ۷ماه و ۱۱روزه وزنش ۷۴۰۰ و قدشم ۷۲

اره خواهر گلم هم توی تست پوستی به مرغ واکنش نشون داد هم توی تست عملی خودم .خیلی حال دلم خوب شد که گف ...

اخی عزیززممم

ای جان اره بابا خیالت راحت تازه‌وزنشم خوبه اصلا جای نگرانی نیست

دخترمنم شیرخشک میخورد

ویتامیناش همه اوکی بود حتی یبار ازمایشم داد دکترش یسری ویتامینارو چک‌کرد

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
زیر نظر دکتره و دکتر گفته اینارو مصرف نکنم .اما همش نگرانم سو تغذیه بگیره

ببین منم عین فسقلی توبودم امابزرگ شدم بهترشدم اماهنوزنمیتونم لبنیات محلی بخورم....اگه نخواسته خونه ی کسی بخورم کاربه بیمارستان می‌کشه🤦امانگران نباش سوءتغذیه نمیگیره....دکترامراقبن

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه