2777
2789
عنوان

ی مرغ بدبو پختم چیکارش کنم

290 بازدید | 23 پست

ی سینه کامل پختم بدون هچ مزه دار کردنش، خیلی گرسنه بودیم تقریبا خام بود ک خوردیم. خیلیش مونده چیکار کنم

بوی گندش کل خونه گرفته مرغ یخی بود 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نصفه خامه

فردا باهاش چی درست کنم

چطور بوی گندش از خونه ببرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپند دود کن و پنجره اشپزخونه رو باز بذار

باید حداقل ۴۰دقیقه میذاشتی بپزه عزیزم خام بخورید که خدایی نکرده مریض میشید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین حیفه نریز دور بزاریخچال فردا ناهار دوتاپیازداغ چاق سرخ کن ایناهم ریش ریش کن باهاش تفت بده باادویه جات نمک وکمی رب

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
چراادویه بهش نزدی حداقل گلم

بچه گریه کرد شوهرم گفت میزنه نزد. بهش گفتم خامه گفت ن پخته اس بیار بخوریم حالن بد شد

عزیزم آبش رو بریز

دوباره خودشو بریز تو یه مقدار کم آب 

و بهش رعفرون و زیره بزن و کمی کره

بذار چندتا جوش بخوره

بعد سرخش کن و براش سس با رب گوجه و پیاز تفت داده شده ذرست کن

سس که آماده شد 

مرغای سرخ شده بذار توش

چندتا قل بخوره و جا بیفته و لعاب بندازه سس

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

ببین حیفه نریز دور بزاریخچال فردا ناهار دوتاپیازداغ چاق سرخ کن ایناهم ریش ریش کن باهاش تفت بده باکشمش و باادویه جات نمک وکمی رب بعدسیب زمینی خلالی هم جداسرخ کن بااین موادقاطی کن بزار لای پلوعالی میشه باسالاد

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
چجوری خوردیش

کم خوردیم من ک اصلا نخوردم بوی گندش تو خونه اس

یخی هم بود ک دیگه بدتر

نصفه خامه فردا باهاش چی درست کنم چطور بوی گندش از خونه ببرم

زرشک‌پلو درست کن

دوتا پیاز+فلفل سیاه+آبلیمو+زردچوبه+یه کم پودر دارچین بریز روی مرغ و بذار بپزه تا ۴۰ دقیقه بعد دونه دونه سرخشون کن

یکم رب و فلفل دلمه سرخ کن تو قابلمه رب رنگ گرفت مرغ رو بهش اضافه کن و یکم آب بذار ۴۰دقیقه یا نیم ساعت دیگه بپزه یکم زعفرون هم بریز

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین حیفه نریز دور بزاریخچال فردا ناهار دوتاپیازداغ چاق سرخ کن ایناهم ریش ریش کن باهاش تفت بده باادو ...

اين بهترين كاره +ابليمو خيلي خوب ميشه 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦