2777
2789

.

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ترجیح میدیم به خواب پناه ببریم ازین زندگی کوفتی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

باید کامل بگی چی شده و چرا شوهرت همچین حرفی بهت زده و باهات دعوا کرده 

قطره چکونی نگو فقط لطفا

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

چرا همچین حرفی زد بهت اولین بار بود میگفت؟ پشتوانه داری؟

نه اولین بار نیست کلا با خانوادم مشکل داره ب گفته خودش اون دفه ک رفته بودم قهر بابام بهش زنگ زده ک گه خوردم بیا دخترمو ببر من چ خاکی ب سرم بریزم از دست اینا کجا برم دارم دیوونه میشم

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
مثل همین بابای منم انگار موندم رو  دسش چن سالته

بیستو نه

مثل همین بابای منم انگار موندم رو  دسش چن سالته

خب پس فقط من حق زندگی نداشتم هرکاری برام میکنه و هرچی میخره رو منت میکنه