2789

حالم بد میشه وقتی فک میکنم و دختری هم دارم پیش خودم هس خیلی ناراحتم .دیشب خواب دیدم شوهرم و من تنهاییم و با هم آشتی کردیم من بهش گفتم چی دوست داری برات بپزم اون گفت خورش بادمجون ‌.کلا عاشق این غذا بود .داشتم میپختم براش که اومد منو بوس کرد .تو خواب یه حس خیلی خیلی خیلی خوب اومده بود سراغم که از شوق انگار تو بهشت بودم .از خواب بیدار شدم فهمیدم فقط یه خواب بود به قدری گریه کردم که سردرد گرفتم آیا این خوابم تعبیری داره ,??

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در طی این دو سال آیا کسی رو صیغه نکرده ؟ 

مردان اکثرا اینکاررو انتخاب میکنن و دیگه ننیرن دتبال زن خودشون

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مشکل اصلیتون چیه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

۲سال؟؟؟خیلیه ،کاش برگردی،یه واسطه جور کنین....

شوهرت نمیخواد برگردی؟

‏من نمیگم همه چی درست میشه،نمیگم خسته نمی‌شیم و خیلی قوی‌ایم!خسته شدن و کم آوردن هم حق ماست؛فقط میگم اینجوریا هم نمی‌مونه...🍃

بلاتکلیفی بد نیست ؟نمیخوای برای زندگیت یکاری بکنی آدم بالغی هستی حتی اگه قرار بر طلاق باشع بنظرم زندگیتو و سرو سامون بده 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
در طی این دو سال آیا کسی رو صیغه نکرده ؟  مردان اکثرا اینکاررو انتخاب میکنن و دیگه ننیرن دتبال ...

نه اینکار ا نمیکنه

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...

دخترت رو هم نمیبینه

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور