2777
2789
عنوان

درد معده رفلاکس پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 29 پست
دارو خوردین چی خوردین عصبیم 

من هم دارو خوردم هم طب سنتی انجام دادم هم فقط یه وعده غذا اونم در حد کباب برگ خونگی چند تیکه میخوردم و سعی میکردم معدم مایعات توش زیاد نباشه که رفلاکس بده.اعصابت برو روانپزشک آرامبخش بخور یا خودت با پیاده روی توی پارک و گوش دادن آهنگ ملایم و مدیتیشن کنترل کن طبیعت و سفر خیلی خوبه در مدت درمان من ۱۲کیلو‌وزنم کم شد چون غذا نمی‌خوردم و فقط دارو و دمنوش میخوردم.بگم که عصبی بودنم از معدم الان به سرم زده و میگرن دارم.برای همین میگم اعصاب خیلی مهمه و سعی کن بیخیال تربن آدم بشی. البته وزنم بعد درمان برگشت 

ضربانم بالاس رفلاکس دارم دردسمت چپ

مربوط به معدته عزیزم

شربت انتی رفلاکس باریج بخور

اما این مربوط به اضطراب درونته، از دم کرده گل گاو زبان و شربت بهارنارنج استفاده کن.

سعی کن نفس عمیق بکشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم دارو خوردم هم طب سنتی انجام دادم هم فقط یه وعده غذا اونم در حد کباب برگ خونگی چند تیکه میخوردم ...

سلام خوب هستین . ببخشبد شم استرسی میشدین علائم گوادشی داشتین .؟ من واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم .😭

من هم دارو خوردم هم طب سنتی انجام دادم هم فقط یه وعده غذا اونم در حد کباب برگ خونگی چند تیکه میخوردم ...

من با کاهش وزنش مشکلی ندارم فقط آروم شم خیلی اسید داره معدم  مدام گرسنه ام شدید 

من با کاهش وزنش مشکلی ندارم فقط آروم شم خیلی اسید داره معدم  مدام گرسنه ام شدید

این لینک توضیح درمان من با کاربری قبلیم توی نیتی سایت هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481839/تجربه-درمان-رفلاکس-معده-من?postId=250562175