2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شامپو مخصوص داره. حالا حالاها کارت ساخته است تا بره

اگه فقط خودتی وبچه نداری رنگ بزار سرت شپش‌ها رو میکشه فقط تخمش میمونه که باز باید سر چهارده روز یه روش دگه کشتنشون استفاده کنی  اووووف خدا کمکت کنه😶

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

اول از همه یه شامپو قوی از داروخانه بگیر بزن تا زنده ها بمیرن بعدش یکی رو پیدا کنه بشینه چند روز همه تخم هاشو از سرت دربیاره وگرنه کلافه میشی از دستشون 

در ضمن وقتی در آوردی هم رنگ بزن هم هفته ای یه بار با سرکه بشور تا محکم کاری بشه

سلام آره من یه مرتبه خودم دخترم و خواهرم و زن داداشم  گرفتیم معلوم نبود که اول گرفته به بقیه داده ولی حشره کش چند بار  تویی فضایی باز زیر نور خورشید زدیم یه خورده زیر نور نشستیم کلا از بین رفت اصلا هزینه دیگه نکردیم اگر خواستی بگیری بدون بو بگیر که اذیت نشی

اره 

یه زنی محلول و دستگاه میفروخت خریدم ازش

درمان شدیم با اینک قبلش کلی روش انجام داده بودیم حل نشد 

خدا خیرش بده واقعا 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

من دخترم ۵ ساله بود براش زدم درمان قطعی هست هر چی استفاده کنی هم هزینه بر هست هم اینکه زمان می بره شاید کامل از بین نره بدون بو استفاده کن هر روز صبح که از خواب بیدار میشی بالشت و پتو و ملحفه تا هر وقت آفتاب هست بزار زیر نور آفتاب تضمینی هست این کار 

اخه من. بیچاره کسیو ندارم بشینه در بیاره 😭

شامپو شپش برای باردارا و بچه ها هست خب

فقط دوسه روز ی بار بزن بره بی ضرره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
شامپو شپش برای باردارا و بچه ها هست خب فقط دوسه روز ی بار بزن بره بی ضرره

میزنم. شامپو. ولی اون دوستمون میگه حشره کش بزن. میگم باردارم نمیشه حشره کش بزنم که 

عذاب اوره برام.  هم پرمترین. ز دم هم. دای لیس یکبار. از هر کدوم  دوروز فعمیدم دارم   بنظرتون چند بار بزنم ریشه کن میشه ؟

آخه شنیدم تخماش نمیمیرن باید با دست دربیاری حتما