2777
2789

بله من توی خونه با این اپلیکیشن ها ورزش می کنم 

اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند  و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو  سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه  👰🏻‍♀️من کت شلوارم 🤵                               من اگه برم توی تاپیکی  و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم                   لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد  بگیریم   من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم     اگه ببینم بحث باهاتون  بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه    

من یه مدت ورزش کردم باهاشون خیلی خوبن

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چشمت روز بد نبینه حرکاتو اشتباه رفتم بدنم انگار دوتا کامیون از روش رد شده بود، سر دستشویی نمیتون ...

نحو صحیح حرکات توی خود برنامه نبود 

همه برنامه ها دارن 

اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند  و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو  سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه  👰🏻‍♀️من کت شلوارم 🤵                               من اگه برم توی تاپیکی  و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم                   لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد  بگیریم   من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم     اگه ببینم بحث باهاتون  بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه    
واسه لاغری؟! 

اوایل هدفم لاغری بود اما الان تناسب اندام رو فرم بودن تفریح و سلامتی هست 

واسه لاغری عزیزم؟! عکسشو میفرسی

اره واسه لاغری واسه هر قسمتی ورزش داده

اسمش:تناسب اندازم واسه بانوان عکس ی خانم دست ب کمر مشکی پوشه

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎