2777
2789
اره تغییر نمیدن، میتونی هر اسمی که دوس داری صداشون کنید و به همه هم بگید دیگه باون اسم صدا کنن فقط ش ...

واقعا عوض نمیکنن.دوست داشتم تو مدرسه به این اسم ها صداشون کنن

خدا ❤ من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا عوض نمیکنن.دوست داشتم تو مدرسه به این اسم ها صداشون کنن

خب بگید اینا اسم شناسنامشونه اما خونه و همه جا باین اسما صدا میکنیم خیلیارو دیدم اینجورین،مهم اسمیه که صدا میکنید نه شناسنامه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
خب بگید اینا اسم شناسنامشونه اما خونه و همه جا باین اسما صدا میکنیم خیلیارو دیدم اینجورین،مهم اسمیه ...

خیلی دوس داشتم عوض کنم.ازطریق  دادگاه وکیل اینا نمیشه

خدا ❤ من است.
خیلی دوس داشتم عوض کنم.ازطریق  دادگاه وکیل اینا نمیشه

اطلاع ندارم والا،اما باز میگم به هر اسمیکه صدا کنید اون میشه اسمشون

اطلاع ندارم والا،اما باز میگم به هر اسمیکه صدا کنید اون میشه اسمشون

فک نکنم زیاد جواب بده مثلا فک کن دخترم به دوستاش بگه تینا بعد معلم صداش کنه زهرا .

خدا ❤ من است.
فک نکنم زیاد جواب بده مثلا فک کن دخترم به دوستاش بگه تینا بعد معلم صداش کنه زهرا .

به معلمم بگه خب،ضمنا هرکی تینا صداش نکرد جواب نده تا جا بیفته

به معلمم بگه خب،ضمنا هرکی تینا صداش نکرد جواب نده تا جا بیفته

عزیزم خودمون نرفتیم بپرسیم ولی میخوام برم دنبالش ببینم میتونم کاری کنم.انشالله که بشه

خدا ❤ من است.
اره تغییر نمیدن، میتونی هر اسمی که دوس داری صداشون کنید و به همه هم بگید دیگه باون اسم صدا کنن فقط ش ...

عزیز دلم این حالت برای کسی که ۲اسمه هست واقعا آزار دهنده س چون سال های زیادی رو تو مدرسه، محل کار، داتشگاه میگذرونن

من خودم زخم خورده ام