2777
2789
عنوان

طراحی چهره انجام میدم نظرتونو بگین برام مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 44 پست

بی تعارف نظر واقعیمو میگم امیدوارم چشمی کار کنید ، نه کپی...

که البته برای شما تو انتقال ضعف داره

در کنار نقاشی ، تصویر واقعی هم باید باشه تا مخاطب بهتر نظر بده

سیاه قلم بیشتر کپی و هنرمند سایه کاری رو خوب یاد میگیره تا هنر طراحی ...

این نقاشی هم عالییییی نبود ولی نسبتا خوب بود 

و جای کار و پیشرفت داره 

بیشتر طراحی کن 

به تکنیک های دیگه هم بپرداز تا قوی بشی

من مربی هنر هستم و کلاس های آنلاین نقاشی ویژه ی کودکان برگزار میکنم . در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های نقاشی درخواست دوستی بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه واقعا ولی یه ایرادی داره نمیدونم چیه. فک کنم خود فن کارت درسته ولی انگار چهره هارو درست د ...

اره عزیزم چهره ebro جز کارای اولمه اون موقع خیلی حرفه ای نبودم الان بهتر شدم تو این مورد

بی تعارف نظر واقعیمو میگم امیدوارم چشمی کار کنید ، نه کپی... که البته برای شما تو انتقال ض ...

مممون از نظرتون من فعلا چشمی کار میکنم چون دوستدارم طراحیم قوی بشه ..اما یه موضوعی است اونم اینه که تو هر سبکی یه تکنیک مهمه تو سبک هایپررئال اولویت و بیس کار سایه پردازی هستش ینی شما هرچقدر طراحیت قوی و دقیق باشه ولی سایه پردازی بلد نباشی اصلا کار خوب در نمیاد 

مممون از نظرتون من فعلا چشمی کار میکنم چون دوستدارم طراحیم قوی بشه ..اما یه موضوعی است اونم اینه که ...

درسته سایه پردازی کم اهمیت نیست 

اما قدم بعدیه 

اول طراحی خیلی مهمه 

بعدش به جزییات پرداخته میشه 

اونایی که فقط سیاه قلم کار میکنن اکثرا در زمینه طراحی ضعف دارن و مشکلشونم اینکه یاد گرفتن کپی کنن و به درآمد فکر کنن

من مربی هنر هستم و کلاس های آنلاین نقاشی ویژه ی کودکان برگزار میکنم . در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های نقاشی درخواست دوستی بفرستید
منم کار با مدادو خیلی دوستدارم ولی بیشتر فعلا دارم با ذغال و کنته و قلموکار میکنم

با مداد شروع کردم تا رسیدم به سیاه قلم ولی خیلی ساله گذاشتم کنار درگیر زندگی شدم

موفق باشی گلم از من به تو نصیحت یه راهی رو که شروع میکنی تا آخرش برو🌹

e❤ s❤ h❤ f

با مداد شروع کردم تا رسیدم به سیاه قلم ولی خیلی ساله گذاشتم کنار درگیر زندگی شدم موفق باشی گلم از م ...

الهی عزیزم اگه تونستی حتما دوباره برو دنبالش واسه هیچ کاری دیر نیست...ایشالا شما هم موفق باشی❤😍