2777
2789

سلام ب همه بخدا ثواب داره تاپیک قبلمو همه توضیحات دادم بزنید روش بخونید بعد بیاین اینجا ادامه این جریانو بخونید.بقران زخم معده دارم عصبی شدن برام سمه الانم خیلی داغونم از معده دردم دارم میمیرم.لطفا با حرفای منطقیتون کمکم کنید.

بعد از اون جریان ی لباسیم مال خواهرم بود تو ماشین اون قبلا جا مونده بود خواهرم زنگ زد نیازش داشت گفت میشه برام بیاریش.ماهم سر همون چیزی ک تو تاپیک قبلی توضیح دادم ی هفتس حرف نمیزدیم خلاصه اومد در خونه منم واقعا از اینکه چرا زنگ نزده عصبی بودم حلقه و طلا اینارو دادم دست مادرم گفتم بره بهش بده.( ی توضیح اون ۳ سال از من کوچیکتره ۲۱ سالشه احساساتیه ب شدت عصبیه ولی ب وقتش مهربونه عاشقمه دوسم داره میبرم بیرون هرچی از دستش بر بیاد انجام میده ولی واقعا بحثامون زیاده همشم بخاطر اینه ک حسم اینه بعد از ۹ ۱۰ ماه کلا روزی دوسه ساعت وقت برام میزاره ک از نظر خودم کمه😕😕😕

خب خلاصه وسایلارو از مادرم نگرفته بود و گفته بود فلانی یعنی من تموم کرده من ک قصدم خدافظی نبوده و فقط انتظار عذر خواهی ازش دارم(در حالی ک من واقعا اصن حس نمیکنم مقصرم) چون اون سو تفاهم گرفت بعدشم هرچی براش توضیح دادم باز اون افکار خودشو قبول داره و زیر بار نرفت 

اخرش دیدم قضیه داره خیلی کش پیدا میکنه با کلی سرزنش خودم زنگ زدم باشگاه بود گفت برگردم زنگ میزنم

یساعت بعد زنگ زد

گفت فقط۱۰ دقیقه میتونم بحرفم چون باید برم کار دارم غذا بخورم حموم و اینا یکی دوساعت دیگ میام!!!!!!!!! حرفات طولانیه😑😑😑😑

منم پرام از این ریخته و علت تاپیکم اینه ک بچه ها توروخدا

ی ادم عاشق ک ی هفتس با عشقش ی کلمم صحبت نکرده یهو من بهش زنگ بزنم اصولا ابم دستش باشه نباید بزاره زمین بیاد مفصل صحبت کنیم؟؟؟؟؟؟؟( از طرفیم مثلا بگین دلش بامن نیستو این حرفا چرا خب وسایلارو پس نبرد ک برا همیشه تموم شه؟؟؟؟؟

عجیب نییس ک انقدر براش عادیه ک حموم و اینا واجب تره؟!!!!!! تورو خدا من زیادی گیر میدم؟؟؟(اخه من همیشه مشکلم اینه ک حس میکنم وقت برام انچنان نمیزاره)

کمکم کنید من خودم ادم عصبی ام و وسواس نمیتونم برم تو زندگی ک دلم روش نباشه

دریغ نکنید اگ ادم منطقی هستید نظر بدین خواهشا🙏😞😞😞😞❤️❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چند سالته ؟  نامزدت کوچیکتره ازت ؟

من و اون هردو بهمن ماهی هستیم این بهمن من ۲۴ تموم میکنم اون ۲۱

قصد داریم دوسال دیگ عقد کنیم و بعد اونم اصولا طول میکشه بریم سر خونه زندگی یعنی میش ۲۴ سالش تا اونموقع

خواهرانه بهت میگم و اگه خواهرت بودم مجبورت میکردم اینکارو کنی

باهم برید مشاور پیش از ازدواج ، اون ادم تجربه داره و حقیقتو بهت میگه که به درد هم میخورین یا نه

اینجا جوابی نمیگیری 

گوش بده حرفمو برید مشاور دوتایی هرکاری اون گف انجام بده 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

ببینید ی توضیح راجب خودم بدم من ادم ازدواج گریزیم و کل عمرم تا این پایه همیشه گفتم هیچوقت ازدواج نمیکنم

اما متاسفانه خانوادم اصلا الانم مث مهمون باهامون رفتار میکنن هرچند من خیلی پررو ام و کار خودمو میکنم همیشه ولی بازم ادم حس بد میگیره

خاستگار زیاد داشتم و الانم دارم!!!! ولی ازدواج سنتی هرگز

چون علاقه برام خیلی مهمه من باید حتما از رو عشق ازدواج کنم

بخدا این پسرم تا ۳ ماه سنشو بهم دروغ گفت وقتی علاقمند بهش شدم بهم گفت چند سالشع

الانم خانوادم میگن مشکل از توئه بخدا انقدر حرص میخورم از دو طرف معدم حتما خونریزی کرده😔😔😔😔

اصلا عاقلانه فکراتو کردی خودت و به این نتیجه رسیدی به درد هم نمیخورید 

ولی چون دوسش داری اگه کات کنی هم بعدا خودتو سرزنش میکنی که این اقا دوسم داشت و فلان 

ولی اگه بری پیش یه مشاور و اون بهت بگه به درد هم نمیخورین راحت واست تموم میشه بدون فکر و خیال

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
اصلا عاقلانه فکراتو کردی خودت و به این نتیجه رسیدی به درد هم نمیخورید  ولی چون دوسش داری اگه ک ...

اره خودشم پیشنهاد داده بود واقعا 

ولی امان از مشکل مالی

این زوج درمانی میانگین جلسه ای هزینشو میدونی؟

بیشتر خودت عجیب غریبی و حس میکنم از روی دوست داشتن زیاد انقدر گیر میدی بهش اون داره زندگیشو به روند عادی پیش میبره فقط شمایی که اذیت میشی .چرا یه مشکل و حرف کوچیکو انقدر بزرگ جلوه میدی که بعد خودتم تعجب میکنی از اینکه پس چرا نیومد حلقه پس نگرفت اگه قراربود با همچین بحثی تموم بشه رابطه ها که هیچی ،بنظرم خودتو سرگرم چیزی کن برو سرکار کلاسی چیزی که یکم مشغولیاتت بیشتر بشه که یه سر تو طول روز به نامزدت فکر نکنی و فکر خیال نکنی اینجوری هم خودت فشار از روت برداشته میشه هم نامزدت

اره خودشم پیشنهاد داده بود واقعا  ولی امان از مشکل مالی این زوج درمانی میانگین جلسه ای ...

هزینه چیه 

کلی مراکز رایگان هس

سرچ کن مرکز مشاوره ارامش 

یا تو نینی سایت سرچ کن مشاور توی شهرت خیلیا معرفی کردن 

جاهای رایگان زیاده

عزیزم به نظرم یکم زمان بده به خودتون 

باید بیشتر فکر کنید

.. ∝❤🧡💜💙💚💛√تیکربرای هدفم۷۰😌»۱۴۰۱/۸/۱۶هدف چالش🍂:۷۸{۹۱/۶»۹۱/۰»۹۰/۶» ۸۸}*اپ ورزشی ۱ + حلقه ۳۰*~قند،شکر،نمک🚫 (قد۱۷۴ _سن ۲۲) من میتونممممم😌