گل_99 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 750 عنوان شوهرم باهام قهر کرده 582 بازدید | 8 پست من از شهر خودم اومدم شهر همسرم یه خانومی بهم گفت اگه شانس داشتی از پدر ومادر جدا نمیشدیمن گریم گرفت و اینو به شوهرم گفتم حالا ناراحت شده میگه خوب جوابمو دادی رفتارش ۱۸۰ درجه تغییر کرده منم مدام درحال گریه نمیدونم چکار کنم 1401/08/13 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88875 چرا حرفای خاله زنکی وکوچه خیابونی رو میاری میزاری کف دست شوهرتبعداون خانوم غلط کرده ینی هرکی توشهر مامان باباشه خوشبخترینه😐ن گلم اونجایی خوشبختی ک دلت خوشه میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
گل_99 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 750 ینی به شوهرت گفتی حق با اون خانومه؟ نه ولی چون گریه کردم فکر میکنه حرف اونو درست میدونم خیلی گند بدی زدم قبلشم شوهرم ناراحتم کرده بود دیگه من بغض داشتم ترکید بعد بهش گفتم بخاطر حرف خانومهبوده
گل_99 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 750 چرا حرفای خاله زنکی وکوچه خیابونی رو میاری میزاری کف دست شوهرت بعداون خانوم غلط کرده ینی هرکی تو ... اره خیلی اشتباه بدی کردم که گفتم بهش ولی نمیدونم چجوری جمعش کنم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88875 اره خیلی اشتباه بدی کردم که گفتم بهش ولی نمیدونم چجوری جمعش کنم دیگه حالا کشش نده اصلنم حرفشو نزن ی کم باهات سرسنگینه ولی خوب میشهولی بشه درس عبرت برات هرحرفی رو نیای بگی ب مردت میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
گل_99 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 750 دیگه حالا کشش نده اصلنم حرفشو نزن ی کم باهات سرسنگینه ولی خوب میشه ولی بشه درس عبرت برات هرحرفی ... اصلا باهام حرف نمیزنه مگه مجبوری نه بغلم میکنه ن هییییچ هی ازش پرسیدم ناراحتی میگه نه
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88875 اصلا باهام حرف نمیزنه مگه مجبوری نه بغلم میکنه ن هییییچ هی ازش پرسیدم ناراحتی میگه نه بابا انقد نرو سمتش ب خدا ک خوب میشه بزا ی چن ساعت توحال خودش باشه میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔