2777
2789

یه سه چهار کیلو کم کنی بهتره

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها. میخاستم تاپیک بزنم.   اما.  پر شده نمیتونم بزنم.  اسی جان  اجازه  اگر میتونید.   پاسخ بدید.   کپی کردم 

دوستان هفته آینده. چهلم پدرمه 

و من با همسرم اختلاف داریم

و. مهریه و ...اجرا شده 

بعد فوت پدرم. همسرم اصلا کنارم نیامد ک تسلیت بگه. 

ولی خواهر شوهرام و مادرشو و پدرشو. اومدن پیشم 

یعنی برای چهلم هم میان ؟؟؟

گاهی پدرشو زنگ میزنع احوال پسرم رو میگیره. من قصد آشتی ندارم اینو بگم(((. من خانوم خوبی هستم و عروس خوبی بودم براشون. منو خیلی دوست دارن 

ولی همسرم اذیتم میکرد))))

حالا اگر. شال بیارن. من. دلم نمیخاد. قبول کنم 

اصلا. بگم. نمیخام نارحت میشن ؟؟؟

بنظرتون نخام قبول کنم چ جواب محترمی بدم براشون 

(چون نمیخام عزای بابام در بیام. بعد اوناشاید فکر کنن من. قصد آشتی کردن دارم). یا اشتباه فکر میکنم !!!!!!!

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃