2777
2789
رژیم که میگیرم پاهام و صورتم لاغر میشه این شکم لنتی مگه اب میشه 😐😐

ورزش کن درازنشست و حلقه خیلی تاثیر داره

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها. میخاستم تاپیک بزنم.   اما.  پر شده نمیتونم بزنم.  اسی جان  اجازه  ا ...

چرا قبول نکنی بالاخره ک باید روسری مشکی رو در بیاری!!

عزا نگه داشتن به دل آدمه نه به روسری

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
چرا قبول نکنی بالاخره ک باید روسری مشکی رو در بیاری!! عزا نگه داشتن به دل آدمه نه به روسری

اخه.   چون قصد.    آشتی ندارم.  شاید فکر کنند. من با قبول کردن.      آشتی کنم

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃
اخه.   چون قصد.    آشتی ندارم.  شاید فکر کنند. من با قبول کردن.    ...

بزار این فکرو کنن تو آشتی نمیکنی ک

اگه قبول نکنی بی حرمتی میشه 

بچه ها. میخاستم تاپیک بزنم.   اما.  پر شده نمیتونم بزنم.  اسی جان  اجازه  ا ...

اشتباه فکر می‌کنی بچه تو به خانوادش نیاز داره به محبت پپرز گ و مادربزرگش به همه و عمو و حتی پدرش  

پس  شما در شأن خودت رفتار کن محترمانه و مودبانه تشکر هم کن ولی میتونی استفاده نکنی 

به خودت زمان بده الان شرایط روحی خوبی ندارم برای از دست دادن عزیزتون متاسفم و تسلیت میگم ولی لزومی ندارد لجبازی کنید با وقار رفتار کنید و حتی از اومدنشون هم تشکر کنید بزارید بچتون بدون تنش بزرگ بشه حتی اگر طلاق بگیرید هم اون به هر دوی شما احتیاج داره پس نه رو بده نه قهر و... کن محترمانه فقط به الان فکر نکن به ده سال دیگه فکر کن پشت و خانواده لازمه