2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می تو  بگو عزیزم

طولانیه مامان و بابام به هم حیانت میکنن بابام کار همیشه گیش شده اما مامانمو خیلییی دوست داره به چشم میبینم همه ی اینا خب بخاطر اینه که تو روستا بزرگ شده الان اومده تو شهر بالاخره ادم کمبود داره از همون اول بعد شش سال زندگیسون اولین خیانتشو کرد

اونموقع من هنوز به دنیا نیومده بودم پارسال که دوباره بعد 15 سال خیانت کرد اونم رابطه نداشت فقط درحد ...

خب 

درک میکنم احساستو

خدای مهربونم در تلاش برای روزی هستم که تو به من افتخار کنی😍⛅🌱❤️

قضیه همین طور گذشت پنج سال قبل این موضوع مامانم توی یه شرکت خصوصی که همه ی کارکنانش مرد بودن استخدام شد خب نزدیک خونمون بود ساعت کاریشم خوب بود چی بهتر از این؟؟ رفت سرکار همش دلم برای مامانم میسوخت میگفتم بیچاره بابا بهش خینت میکنه بخاطر من و داداش تحمل میکنه تا اینکه یه چند سالیه گوشیش که دستش میرسه وقتی نزدیکش میشم بیشتر اوقات گوشیشو میکشید سمت خودش و دعوا میکرد که چرا همش سرتون تو گوشیمه

پارسال فهمیدم با یه مرده که توی یه شرکت دیگست حرف میزنه اما خب همش در حد سلام صبح بخیر بود که با پیام متنی سلامتون به روشنایی افتاب و ایناست بود گاهی هم یه استیکر بغل اونموقع گفته بود میخواد به یه نفر بگه براش توی یه شرکت مهم کار پیدا کنه فکر کردم بخاطر اینه که مرده براش کارشو حل کنه که خب کارش حل نشد که هیچ ادامه دار شد اما دیگه بغلی درکار نبود