الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزم که وقت گذاشتی جوابمو دادی اما این بچه امان نمیده اینقدر گریه میکنه که گاهی نفس کم میاره ا ...
ببین من این تجربه رو دارم با دخترم اون توی شستن قشقرق میکرد . درسته که کوچولو هستن ولی متوجه میشن سعی کن هربار از جملات مشابه استفاده کنی . قبل از شروع شستن . مثلا من اروم نازش میکردم همون جور که اماده اش میکردم مثلا لباسشو در میاوردم میگفتم بریم بشور بشور . بعدشم گریه میکرد منم هی میگفتم باشه الان تموم میشه از این حرفا . خلاصه که بعد یه مدت شرطی میشه و به شرایط بهتر واکنش میده
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مرسی عزیزم که وقت گذاشتی جوابمو دادی اما این بچه امان نمیده اینقدر گریه میکنه که گاهی نفس کم میاره ا ...
دکتر ببرش عزیزم اگه خیلی جیغ میزنه در رفتگی لگن داره خدایی نکرده نکروز نده که دیگه کاریش نمیشه کرد حتما الان ببرش بیمارستان اطفال معاینه بکنن در رفتگی باشه خدایی نکرده کش میبندن تا جا بیفته
نمیخام نگرانت کنم اما بچه ۲۰روزه برا پوشک عوض کردن نباید گریه کنه ،یعنی تو گریه ش پوشک عوض میکنی یا به محضی که شروع کردی عوض کردن گریه میکنه؟ببین من اصلااااااااااااا نمیخام نگرانت کنما اصلااااااا ولی دور از جون بچه شما ان شالله که سالم وسلامت باشه ولی بچه همسایه ما پاش در رفته بود ونمیدونست بمیرم براش خیلی گریه میکرد مخصوصا موقع پوشک ولباس اینا عزیزم نگران نباش درحالت عادی پاهاشو اینا رو تکون بده ببین واکنشش چیه یا هم مارک پوشکو عوض کن نمیدونم اگر فقط موقع پوشک یه جیزی اذیتش میکنه جای ادرارش نسوخته؟