2777
2789
عنوان

جاری های عزیز لطفا

561 بازدید | 18 پست

لطفا اگر به هر دلیلی منطقی یا غیر منطقی با جاری تون مشکل دارید و در تمام مراسمات خانوادگی تمام نیروتون برای ضربه زدن به اون به هر جهت مصرف میکنید این موضوع در داخل خانواده نگه دارید 

در مراسمات اداری و یا بیرون از دایره خانواده و یا در جوار فامیلهای دورتر خودتون نگه دارید تا مردم متوجه مشکلاتتون نشن واسه خودتون میگم وگرنه جاری تون داره زندگیشو میکنه 

سپاس

درکل آدم باشید کاری ب کار هم نداشته باشین تا ب انتقام و گیس کشی کشیده نشه

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

فقط چون تو میگی....باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریم نمیدونه نی نی سایت چیه وگرنه پیامتو بهش ابلاغ میکردم😂😂

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

راست میگه بابا ...چیه یه عده دیگه شورشو در آوردن

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

جاری وخواهر شوهر من منتطرن کی مجلسی دور همی چیزی بشه اذیت وازارم کنن

من تو مراسم خانوادگی هم دیگه برام مهم نیست ولی مراسم اداری به نظرم زشت بود یعنی بقیه انگار فهمیدن 

والا من تو زندگیم به احد الناسی کار ندارم نمیدونم چرا بقیه باهام کار دارن 

👌🏻درکت میکنم  اطرافیان گثیف و بدزات هستن

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!