2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه دوساله

461 بازدید | 29 پست

سلام پسرم آذر امسال دوسالش میشه در حد آب و مامان و بابا حرف میزنه جمله نمیگه هر چیزی هم بخواد ما بفهمیم اشاره می‌کنه و صداها و آوا بیشتر استفاده میکنه، حالا قراره ببرمش گفتار درمانی، کسی اینجا بوده که بچه اش این مشکل را داشته باشه و آیا من الکی نگرانم لطفا راهنماییم کنید چکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمله اصلا لازم نيست بگه بابا چه گفتار درماني اصلا مشكلي نداره فقط كلمه بايد بگه الان

چون دخترم همسن پسرم بود درست صحبت میکرد شاید واضح نه، ولی حتی شعر هم میتونست بخونه

بچه خواهرم دو سال نیمش هست به همه چیز میگه جوجو یا نی نی .دایی وچایی وخاله هم میگه. خواهرم نگران هم ...

خدا حفظش کنه ، دخترته؟ یا پسر ؟ 

خب می‌دونی خیلی کلمه میگه بچه خواهرت، ولی پسر من دایی یا خاله را نمیگه ، انگار کلماتی ک توش چ ح خ ج باشه خیلی سختشه

چون دخترم همسن پسرم بود درست صحبت میکرد شاید واضح نه، ولی حتی شعر هم میتونست بخونه

خوب اون روز حرف زده وگرنه هنوز يك سال و ده ماهش هست اخه بچه شما و همين كلمات عاليه قطعا گفتار درمان هم همينو ميگه 

همین دیگه با ایما اشاره به مقصد رسیده به خودش زحمت حرف زدن نمیده تنبله خخخخ ولی چون کلمات گفته مشکل ...

نمیدونم والا، من می‌گفتم چون دختر بزرگتر دارم پسرن زود ب حرف میاد ولی اینطور نشد ، ولی تنبل نیست چون نسبت ب دخترم زود راه افتاد ، اما تو حرف زدن دیرتر

دختر منم آذر دوساله میشه. فقط بده. بریم. بیا .ام. دده. ماما. نه .میگه

منم این روزا خیلی فکرم مشغوله. زیاد باهاش حرف میزنم. اما تلویزیونم زیاد میبینه فکر میکنم علتش همین کارتون زیاد دیدنه.

narssis سابقم. کاربریم بالا نمیاد.