2777
2789
عنوان

رفتارای خاستگارم تو سه جلسه .‌نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 49 پست
بنظرم بازم باهاش برو بیرون  ببین چی میشه  فعلا که با این چیزایی که گفتی جالب نیس  ...

ویژگیای خوبشو نگفتم کلا

خنده روعه . معلومه خانواده سالمی داره. گفت از چیزی ناراحت شدی بگو 

بیرون رفتنی گفت بریم پارک یا هرجا که شما بگی . اصلا فرقی نمیکنه. منم حرف نزدم رفتیم پارک ولی اصلا خوشم نیومد

من ۲۵ اون ۳۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدمی ک شاسی بلند سوار میشه بعد لباساش اونجوری ک تعریف میکنی کهنه ست، احتمالا ادم خسیسی باشه... ادمی ک برای خودش خرج نمیکنه فردا روز حاضره برای تو خرج کنه؟؟؟

البته باید بیشتر بشناسیش نمیشه صد در صد اینجوری گفت... همکار خواهرم برا خودش اینقد خسیس بود ولی برا همسرش همه کاری میکرد

ویژگیای خوبشو نگفتم کلا خنده روعه . معلومه خانواده سالمی داره. گفت از چیزی ناراحت شدی بگو  بی ...

خب باید برای خودت حق انتخاب بذاری دیگه ...نباید پارک میرفتی

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
ویژگیای خوبشو نگفتم کلا خنده روعه . معلومه خانواده سالمی داره. گفت از چیزی ناراحت شدی بگو  بی ...

با ۳۴ سال سن واقعا باید بفهمه پارک جای مناسبی نیست!

بنظر من اگر خواستی باهاش ادامه بدی به روش بیار ی جوری که پارک جای مناسبی نیست 

ادم از عقل پسرا وا میمونه😐

همش پارک چیه دوتایی برید مادراتون مگه قرار اشنا بشن دوتایی برین شخصیت اصلی ببین جوابتو بده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خودش به فکر نیست مادرش میتونه یه دست لباس مرتب براش بگذاره .

مادرش هم خسیسه که بچش اینه دیگه 

اصلا بعصیا مهم نیست واسشون ..فقط پول جمع میکنن 

مامانم اینا یه همسایه دارن کارخونه آرد داره ...یعنی ببینیش ۵ تومن میزاری کف دستش ...بچه هاشم همینن همشون جدا شدن ...بس که گداصفتن 

ایشون علاوه بر  خسیس بودن حتی آداب اجتماعی هم بلد نیستند و ببخشید شما یکبار پارک را قبول کردی ، ...

اخه خواستم من حرفی نزنم تا شخصیت خودشو نشون بده

اگه میگفتم بریم کافه قطعا قبول میکرد . ولی چیزی نگفتم و به گفته خودشون رفتیم پارک و رفتاراشم دیدم که تعارف نکرد چیزی بگیره!

تازه خودشو مادرش خیلییی خوشحال بودن مشخصه با زور نیومده چون خیلی صحبت و شوخی کرد

احتمالا مامانت درست میگه

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂