2777
2789
سلام. امروز شوهرم دعوامون شد گفت باید بری. منم اومدم خونه پدرم. شوهر من وکالت میخونه میتونه بچه رو ا ...

دختر ۹ ساله از حضانت خارج میشه و خودش انتخاب میکنه با کی باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی مهریه اش عندالاستطاح است. شرایط مالی شوهر خوبه میتونه ازش بگیره شاید شوهر خودش بزنه ب نداری. ی زن برای طلاق اول کجا باید بره؟ کجا درخواست هاشو بده؟

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

من راجب خرج و نفقه سوال دارم

شوهرم از زمانی ک اومدیم سر خونه زندگی مون 10 ماهه میگذره. تو این مدت چشامو عمل کرده و اگه جایی لازم بوده دکتر برده منو... 

توی خونه هم خوراک و همه چی میاره واسه خونه... 

ولی ب خودم پول نمیده و اصلا منو خرید نمی بره

چکار کنم پول بده

یکی مهریه اش عندالاستطاح است. شرایط مالی شوهر خوبه میتونه ازش بگیره شاید شوهر خودش بزنه ب نداری. ی ز ...

خودش رو زدن به نداری یعنی چی دقیقا ؟ 

برای دادن دادخواست باید برید دفتر خدمات قضایی به همراه سند ازدواج و مدارک شناسایی 

من راجب خرج و نفقه سوال دارم شوهرم از زمانی ک اومدیم سر خونه زندگی مون 10 ماهه میگذره. تو این مدت چ ...

نفقه در قانون یعنی خوراک و پوشاک و مسکن ..یعنی درواقع شوهر شما نفقه رو داره پرداخت میکنه 

به پول تو جیبی نمیگن نفقه و اقدام قانونی نداره این موضوع 

خودش رو زدن به نداری یعنی چی دقیقا ؟  برای دادن دادخواست باید برید دفتر خدمات قضایی به همراه س ...

ادعا کنه پول ندار .بازم مهریه قسطی نده اخ مهریه اش عندالاستطاح 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

اگر زن و شوهر جدا از هم زندگی کنن وزن بابت مهریه و نفقه شکایت کرده باشه و نفقه مشخص شده باشه اما مرد پرداخت نکنه بعد از اینکه یک سال گذشت زن میتونه درخواست طلاق بده؟؟؟ قاضی با طلاقش موافقت میکنه؟؟؟؟اگر بعد از درخواست طلاق مرد بیاد همه نفقه رو یکجا پرداخت کنه بازم قاضی با طلاق موافقت میکنه؟؟؟کلا زن یک سال و نیمه که مردو ندیده حتی تو دادگاه وکلا بلاتکلیفه به نظرتون چقدر احتمال داره زن بتونه طلاق بگیره ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

اگر زن و شوهر جدا از هم زندگی کنن وزن بابت مهریه و نفقه شکایت کرده باشه و نفقه مشخص شده باشه اما مرد ...

شش ماه پس از صدور اجراییه روی رای نفقه چنانچه پرداخت نکنه زن میتونه به استناد اون طلاق بگیره ...و با پزداخت یکجای مرد هم میتونه باز جدا بشه ..