2777
2789
عنوان

درمان شپش ۳ روزه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3544 بازدید | 65 پست
تو اون دوره شپش تو سرشون نیست ولی باید همه لباس هاشون و ملحفه ها رو با آب داغ میشستی و خونه رو جارو ...

دیر فهمیدیم زمانی فهمیدیم که تخم ریزی کرده بودن

و وقتی تخم بذارن دیگه هیچکاری نمیشه کرد

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خدا نکرده بگیرم فکر کنم از ته بزنم موهامو....خیلی درمانش حوصله میخواد.🙁

وای خدا نصیب هیچکس نکنه که خیلی عذابه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قطره ي كيميا بزني با همون يبار استفاده تموم ميشه لازم نيست چيزي رو هم بشوري 

اونم امتحان کردیم بی فایده بود

هرچی شامپو و پودر و قطره بود امتحان کردیم فقط این پک بود جواب داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخم هاش تو سرت بود؟ 

من خودم نداشتم بچه هامون داشتن

اره کف سرشون پر بود تخم شپش

مخصوصا پشت گوشش یه تیکه سفید بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم نمایندگی هنین قطره رو دارم .. گیاهی هست و راست میگه استارتر برند نداره.. به شامپو هم نیاز نداره ...

قطره پاک میکنه ولی تا یه مدت احتمال برگشتش هست باید شامپو استفاده بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم از مدرسه گرفته منم گرفتم ولی الودگیمون کم بود یه جا توی، نازی آباد هست یه زنس 7سال کارش اینه پاک سازی، میکنه. محلول پودر اینا میده دیروز رفتیم پیشش فرشتس به خدا دعاش میکنم یه دونه تخم تو سرمون نیس یه دونه فقط تا 10روز دارو محلول پودر داده تو حموم استفاده کنیم دوره درمانش تموم شه

دخترم از مدرسه گرفته منم گرفتم ولی الودگیمون کم بود یه جا توی، نازی آباد هست یه زنس 7سال کارش اینه پ ...

خداروشکر شماهم نتیجه گرفتید 

خیلی عذاب آوره شپش

ما بچه هامون متوجه نشده بودن خودمونم دقت نکرده بودیم یه دفعه دیدم یه چیزی رو شقیقم داره راه میره فکر کردم حشره های گل هستن

فردا موهامو شونه کردم یکی عین همون افتاد جلو اینه شک کردم تحقیق کردم دیدم بله شپشه به خواهرامم گفتم مال خودم چون تخم نذاشته بود با سرکه شستم دیگه ندیدم ولی تو سر بچه ها تخم گذاشته بود افتضاح

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر شماهم نتیجه گرفتید  خیلی عذاب آوره شپش ما بچه هامون متوجه نشده بودن خودمونم دقت نکرد ...

این پودریم که به ما داده بود وقتی پاک سازی کرد شستیم دیدم توش اسپند