2777
2789

😑😑😑والا من اصلا کاری ندارم بهش چیزی نمیگم

همش باهام بحث میکنه خسته شدم دیگه

هی میگه کاش پول داشتم جهاز میدادم و (ردت میکردم)

خدایا اخه مگه ما کالاییم که یه نفر بگه ردت کنم!!!!

حق دخالت توی زندگی خودمم ندارم

حق اینکه چی بپوشم

کجا برم

با کی برم 

خدایی من خودم تو این خونه یکیو دارم بدتر از مدیرای مدرسه بهم گیر میده

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
چند سالته؟ شاغل نیستی؟

حدود ۲۵

نه

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم هر روز کلی غر میزنه چیزیم بگی میگه تو دختر خوبی نیستی بدش میاد🤦🏻‍♀️😐

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂

حرف پدرومادرا رو باور نکن توهم زیاد بحث نکن

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
برو سر کار مستقل شو دستت تو جیب خودت باشه زبونت دراز میشه

زبونم همینجوریشم زیاده

هرچی میگم یه چیزی جوابمو میده

کلا حرف منو قبول نداره خواهر

خودم ماشین خریدم

قسطی خونه خریدم

هممممه خرجمو خودم دادم

دیگه کم کم میخواستم ازشون جدا شم که ازدواج کردم

ولی واقعا به جز خرج خورد و خوراکم و یه وقتایی خرجای ماشینم هیچی دیگه ازشون نگرفتم

و دیگه به خودش اجازه ندتپ تو خیچی زندگیم دخالت کنه

خودم ماشین خریدم قسطی خونه خریدم هممممه خرجمو خودم دادم دیگه کم کم میخواستم ازشون جدا شم که ازدوا ...

عزیزم مگه مشغلت چیه؟

منم دوست دارم کار کنم ولی همش یا مریضم

یا دانشگاهم

یا دارم کارا دانشگاهو انجام میدم یا کار خونه