2777
2789

پزشک مشهوریه و من مریض شدم رفتم محرم بود راجب محرم اینا بود گفت واقعا فک می کنید خدا امام و پیامبرا اینا واقعیه همه چیز انرژی و انتخاب و...چقدر خرافاتی هستید اصلا خدا اونطوری ک فکر می کنید نیست.بدبختی اینجاس خیلییی حاذق و باسواد و داناس و من می ترسم حرفاش یک درصد راست باشه چون خیلی سالم و موفقه 

خیلی می ترسم ولی اصلاااا موافق نیستم باهاش

لطفا حق ب جانب نباشید بیاید حرف بزنیم مث خواهر 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد
نمیدونم چی بگم ولی به شدت به وجود خدا و توسل به اهل بیت اعتقاد دارم 

منم 

اگه واقعا خدای بخشنده و مهربان نباشه من دیوونه میشم چون اینجا خیلی سختی دیدم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش رو چه بذاری خدا چه بذاری وجود مقدس یا هرچی.. وجود داره

اون پزشک کاش به علم و درسهای دانشگاهیش سر میزد و بطور مثال شکل گیری جنین و پدید اومدن نطفه رو میخوند و فکر میکرد راجع بهش

ایا اینا بدون وجود خدا ممکنه؟ کی این نظم رو پایه ریزی کرده..؟

با هر اعتقاد و دینی که هستین به اون وجود مقدس ایمان داشته باشین.. این نظم الکی نیست💛✨️

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

خب ازش میپرسیدی،این انرژی و انتخاب ها برای چی وجود دارن؟که چی بشه؟ چه معنایی دارن؟چجور بوجود اومدن؟و در نهایت هدف چیه؟

هرکسی به این سوالات فکر کنه،به نتیجه ای میرسه.

اللهم صل علی محمد و ‌ال محمد🦋
من میگم یه نیروی برتری وجود داره که این جهان درست کرده ولی به پیامبر و امام و دین اینا اصلا اعتقاد ن ...

درسته ولی اعجاز علمی قران رو سرچ کنین

راجع به انبساط کهکشان و.. ۱۴۰۰ سال پیش گفته

پس خدای ما مسلمونا همون نیروی برتر یا وجود مقدسه👌

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)