بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفاً به پستا و اسم نگاه نکن این شماره کس دیگه ایه من مجردم بهت کمک می کنم می تونی بری خرید درس، کتاب، نقاشی یا هر هنر دیگه ای که بلدی، کلاس های تفریحی و با دوستا بیرون رفتن مثل کافه و سینما....
هیچ وقت پز کتاب هایی که خوانده ای را نده به کتاب هایی که نخوانده ای فکر کن. من یه دختر 20 ساله ام ازدواج نکردم و قصدش هم ندارم تا وقتی که پیشرفت کنم و به جاهای خوب خوب برسم
لطفاً به پستا و اسم نگاه نکن این شماره کس دیگه ایه من مجردم بهت کمک می کنم می تونی بری خرید درس،&nbs ...
به خودت برس مثل آرایشگاه
خرید لباس و شال رنگارنگ
می تونی وسایل بگیری کارای هنری درست کنی بعدم بفروشی
هیچ وقت پز کتاب هایی که خوانده ای را نده به کتاب هایی که نخوانده ای فکر کن. من یه دختر 20 ساله ام ازدواج نکردم و قصدش هم ندارم تا وقتی که پیشرفت کنم و به جاهای خوب خوب برسم
من تازه فارغ التحصیل شدم کارشناسی تازمان ازمون ارشد یکم وقتم ازاده به این حجم از بلاتکلیفی عاد ...
اگه کارایی که گفتمم دوست نداری و اگه حوصله داری می تونی برای کار هم استخدام بشی برای چند ماه
لطفاً به پستا و اسم نگاه نکن این شماره کس دیگه ایه من مجردم بهت کمک می کنم می تونی بری خرید درس،&nbs ...
آره ولی یکم چون شهرستانم یسری شرایط وندارم همین سینما و کافه و رفتن بیرون با دوستا ترجیحا سعی میکنم مشغول درس کنم خودمو ویسری کارای دیگه تا دور شم از شرایط رخوت و سستی😁😁مرسی عزیزم❤️
آره ولی یکم چون شهرستانم یسری شرایط وندارم همین سینما و کافه و رفتن بیرون با دوستا ترجیحا سعی میکنم ...
خواهش میکنم گلم من تمام تجربیاتم را باهات در میان گذاشتم تو پیام های دیگه
البته من از شما کوچکترم