2777
2789
عنوان

کسایی ک بدنسازی میرید ی لحظه میاید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 20 پست
آره با دستگاه و هالتر بدون وزنه

به خاطر اینکه میخوایی لاغر بشی باید دستگاه های ورزشی رو  با کمترین وزنه انجام بدی حتی بعضیاشون نباید وزنه داشته باشن 

احتمالا بعضی از دستگاه هارو با وزنه انجام دادین به خاطر همینه 

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 
واقعا ؟ خب باید چیکار کنم ؟ من بخاطر اینکه سر کار میرم صبح زود میرم باشگاه .قبل ورزش و بعدش چی بخودم ...

رژیم واسه هر کس متناسب به سبک زندگیش فرق میکنه  

من خودم صبحا قبل از خوردن صبحونه اول یه لیوان آب گرم میخورم و  شروع میکنم ورزش کردن چون اون موقع فقط چربی سوزی انجام میشه واسه صبحونه  در حد دو سه لقمه کره مربا با چای  تلخ 

قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر اینکه میخوایی لاغر بشی باید دستگاه های ورزشی رو  با کمترین وزنه انجام بدی حتی بعضیاشون ...

واقعا ؟ آره بعضیارو با دستگاه انجام میدم فک میکردم هرچی سنگین تر  باشه بهتر وزن کم میکنه 🤦‍♀️

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
واقعا ؟ آره بعضیارو با دستگاه انجام میدم فک میکردم هرچی سنگین تر  باشه بهتر وزن کم میکنه 🤦‍♀️

اصلا با وزنه کار نکن نه اتفاقا هرچی سنگین تر باشه چاق میشه آدم 

تجربه شو دارم میگم من واسه اینکه چاق بشم میرفتم کلا سنگین کار می‌کردم همشم با وزنه 

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 
اصلا با وزنه کار نکن نه اتفاقا هرچی سنگین تر باشه چاق میشه آدم   تجربه شو دارم میگم من وا ...

سلام عزیزم منم میخام برم باشگاه خیلی خیلی لاغرم باسنم فلت فلت خخخخ بنظرت برجسته و بزرگ میشه با بدنسازی اونوقت بعداز چه مدت

.....خدایا دوستت دارم