2777
2789
عنوان

تغییر اسم و شناسنامه

809 بازدید | 14 پست

دوستان من اسمم رقیه‌ست ، هیچوقت دلم راضی نشده عوضش کنم

ولی الان میخوام کار هنری انجام بدم خواستم به اسمم نورا اضافه‌کنم ، رقیه نورا یا رقیه ثنا

به اسم دخترمم خیلی میاد  

ولی گفتن امکان نداره رقیه و فاطمه و زهرا رو تغییر نمیدیم 

گفتن باید بری دادگاه😐

کسی هست اینکارو انجام داده باشه

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی رقیه خیلی بهتره تا رقیه نورا بدتر خراب میکنی اسمو

رقیه نورا یعنی چی؟رقیه ثنام همینطور اصلا جالب نیستن

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

برو دادگاه ببین چی میشه

من فامیلی تغییر دادم راحت بود اسم یه کم سختتره

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
ببخشید ولی رقیه خیلی بهتره تا رقیه نورا بدتر خراب میکنی اسمو رقیه نورا یعنی چی؟رقیه ثنام همینطور اص ...

یعنی رقیه نورانی 

رقیه ثنا هم یعنی دعا و ستایش 

خواستم رقیه سرجاش باشه ولی نورا صدام کنن 

تو ارایشگاه دوس ندارم بگن رقیه

یعنی رقیه نورانی  رقیه ثنا هم یعنی دعا و ستایش  خواستم رقیه سرجاش باشه ولی نورا صدام کنن ...

خب همینجوری بگو صدات کنن اون ترکیب اصلا قشنگ نیس

دوست منم اسمش رقیه اس ارایشگاه داره دکو پوزشم بالاس ببینی فک میکنی پارمیدایی چیزیه ولی همه رقیه یا رقی صداش میکنیم 

یه دوستمم حمیراس گفته زهرا صدام کنید

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
دادگاه رفتی؟ چقد هزینه میشه

نه برای فامیلی دادگاه لازم نبود هزینه تغییر فامیلی ۳۲۵شد خیلی وقت هم نبود دوماه پیش عوض کردم

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
خب همینجوری بگو صدات کنن اون ترکیب اصلا قشنگ نیس دوست منم اسمش رقیه اس ارایشگاه داره دکو پوزشم بالا ...

تو شناسنامه و کارت بانکی و ... دوس‌ندارم چیز دیگه باشهاسم مستعار خوشم نمیاد