2777
2789

سلام خانوما من شوهرم اسپرمش ضعیفه  ۱۳ روزه دارو میخوره تاحالاکسی بوده ک با این شرایط باردار شه 

چون من ترشحات ابکی زیادی دارم  سرسینه هامم بزرگ شده وحساس 

۱۸ پریودیمه امکان بارداری هست

بله شوهر من واریکوسل گرید ۲ داشت و من باردار شدم

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با وجود واریکوسل همسرم باردار شدم ۳بار نمیدونستم واریکوسل داره نطفه ضعیف بود هر ۳بار سقط شد

گرید چند بود؟ ربطی نداره ها بگیره دیگه سقط نمیشه علت سقط چیز دیگه بوده حتما

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖

ببین دارو های تقویت اسپرم باید ۶۰روز استفاده بشن چون هر اسپرم ۶۴رو طول میکشه ساخته بشه اسپرمای الان شوهرت مال ۶۴روز قبله پس دارو فعلا اثری نداره روش.دوست منم شوهرش ضعیف بود میخاست اقدام کنه دکتر گف بزار شوهرت سه ماه بخوره بعد بکن چون ک ممکنه حاملگی پوچ باشه و اذیت شی 

مال شوهر منم گرید ۲بود ۳بار باردار شدم ولی سقط شد خوشبحالت مال شما الان چن ماهته؟

دخترم ۳ سال و نیمه ست عزیزم

انشالله شما هم باردار میشی اما به نظرم از واریکوسل نیست یه دکتر خوب پیدا کن

ن عزیزم علتش نطفه ظعیف بود چن تا دکتر رفتم نتیجش همین بود و همسرم عمل کردن

بعد عمل چندماه طوب کشید باردار بشین

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم