من ماهی رو با ادویه مخصوصش و زعفران و سرکه و پیاز طعم دار میکنم
ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
من اول ماهی و با پیاز حلقه ایی و یکم سیر و زردچوبه و ابلیمو و فلفل سیاه میزارم تا طعم دار شه بعد ماهی باز میکنم از اون قسمت کمر دوتیکه مساوی میکنم قشنگ نصف میشه بعد تو پودر سوخاری مقدار فراوان اویشن پاپریکا فلفل قرمز و فلفل سیاه میزنم تو تخم مرغمم یه پیاز کوچیک با سیر رنده میکنم ماهی و میزنم تو تخم مرغ بعد تو ارد سوخاری دوباره تخم مرغ و دوباره ارد سوخاری بعد تو روغن فراوان سرخش میکنم.اولم از سمتی میندازم که پوستش رو باشه تا نکنه یه وقت بچسببه حسابی میزارم طلایی بشه ته دیس شاخه جعفری میندازم روش کره مزاب میریزم و ماهی و میزارم یکمم کره رو ماهی میریزم و کنارشم لیمو میزارم😋