قفل کردن رو بلدم ها، اما همون فیالفور چطوری قفل میکنید که کسی پیام نده؟!
خیلی وقته برام سؤاله
هرقدر انسان شریفتر، نجیبتر و حساستر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج میبرد، و این دو علت دارد: یکی اینکه خود را مستحق خیانت نمیبیند، و دیگر اینکه منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکردهاست. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
آره خب گوشی من مشکل داره و بسیار کُنده و امکانش نیست.
راستی هکسره رو هم رعایت کنید بد نیست 😃 بهخدا نوشتارمون از دست میره اینطوری؛ حیفه زبان فارسی.
هرقدر انسان شریفتر، نجیبتر و حساستر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج میبرد، و این دو علت دارد: یکی اینکه خود را مستحق خیانت نمیبیند، و دیگر اینکه منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکردهاست. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!