الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بچه دارم چهارسالشه سنم کم بود که بچه اولمو حامله شدم قصد داشتم این دومی رو حالا حال ...
دیگه باز خدارو شکر کن ذخترت بزرگ شده خانم شده ب اندازه کافی وقت گذاشتی بهترین فرصت بود.کاش بچه منم بزرگ بود یهو ناخاسته میشد .شانس بچهام تو نوزادی بودن و اصلا شرایطش نداشتم.دیگه هم قصد ندارم ن خودم میخاد خونوادم میدونن چقد دست این دوتا حرص میخورن بفهمن من میشکن
واای نه خدانکنه.اصلا نمبخام وگرنه گور خودم کندم.من خیلی اذیت شدم.فاصلشون کم هست هنوز دخترم خیلی وقت نتونستم بزارم ی جوری از دستم رفت همه انرژی وقتم برای دومی شد سنشون هنوز کمه و تو سن حساس خیلی اذیت شدم .فقط منتظرم بزرگ شن ب زندگیم برسم
میگم اون بیچاره شاغل بود دوتا پسر بزرگ داشت و نمیخاست همینطور شده بود منم چن ماه پیش اورژانسی خورده بود بی بی مشکوک اصلا مردم از استرس هنوز هیچی نشدم رفتم دکتر برای سقط ک خداروشکر چن روز بعد بی بی منفی شد خیالم راحت شد پریود شدم.خدابهم رحم کرد.منم اورژانسی خوزذه بودم