2777
2789
عزیزم خوشبحالت من اونقد دوس داشتم یهویی بدونم حاملم ولی چی بگم ک خدا نمیخاد یهویی ب ما بده

ناامید نباش تروخدا اینطوری نگو 

الهی که به مراد دلت برسی...

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
من هیچوقت بچه ناخواسته تو کتم نمیرفت  همیشه میگفتم مگه میشه ینی چی ناخواسته دروغ میگن تا نریزه ...

ولی خدایی میدونستم ی خوردش ریختع.هنوزم یکی بگه نریخته باورم نمیشه.چون همون دوبار یبارش شوهرش میدونست از عمد کرد من نمیخاستم یکیشم ی خورده از دستش رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بچه دارم چهارسالشه  سنم کم بود که بچه اولمو حامله شدم  قصد داشتم این دومی رو حالا حال ...

دیگه باز خدارو شکر کن ذخترت بزرگ شده خانم شده ب اندازه کافی وقت گذاشتی بهترین فرصت بود.کاش بچه منم بزرگ بود یهو ناخاسته میشد .شانس بچهام تو نوزادی بودن و اصلا شرایطش نداشتم.دیگه هم قصد ندارم ن خودم میخاد خونوادم میدونن چقد دست این دوتا حرص میخورن بفهمن من میشکن

ولی خدایی میدونستم ی خوردش ریختع.هنوزم یکی بگه نریخته باورم نمیشه.چون همون دوبار یبارش شوهرش میدونست ...

راس میگی😐منم یادمه ریخته ولی بعد اون یه بار پریود شدم 

این متعجبم میکنه

دیگه باز خدارو شکر کن ذخترت بزرگ شده خانم شده ب اندازه کافی وقت گذاشتی بهترین فرصت بود.کاش بچه منم ب ...

حالا میگی 

بزرگ بشن باز وسوسه میشی شک نکن

راس میگی😐منم یادمه ریخته ولی بعد اون یه بار پریود شدم  این متعجبم میکنه

اورژانسی هم بی تاثیره.من خیلی دیدم با اورژانسی باردارشدن.ی خانمی دیدم دقیقا حرف شما گفت ی بارم پری شدم قبلش اورژانسی خورد ولی میگفت نمیدونم چطور باردارشدم

اورژانسی هم بی تاثیره.من خیلی دیدم با اورژانسی باردارشدن.ی خانمی دیدم دقیقا حرف شما گفت ی بارم پری ش ...

وای منم همین شد دقیقا

حالا میگی  بزرگ بشن باز وسوسه میشی شک نکن

واای نه خدانکنه.اصلا نمبخام وگرنه گور خودم کندم.من خیلی اذیت شدم.فاصلشون کم هست هنوز دخترم خیلی وقت نتونستم بزارم ی جوری از دستم رفت همه انرژی وقتم برای دومی شد سنشون هنوز کمه و تو سن حساس خیلی اذیت شدم .فقط منتظرم بزرگ شن ب زندگیم برسم

وای منم همین شد دقیقا

میگم اون بیچاره شاغل بود دوتا پسر بزرگ داشت و نمیخاست همینطور شده بود منم چن ماه پیش اورژانسی خورده بود بی بی مشکوک اصلا مردم از استرس هنوز هیچی نشدم رفتم دکتر برای سقط ک خداروشکر چن روز بعد بی بی منفی شد خیالم راحت شد پریود شدم.خدابهم رحم کرد.منم اورژانسی خوزذه بودم 

من هیچوقت بچه ناخواسته تو کتم نمیرفت  همیشه میگفتم مگه میشه ینی چی ناخواسته دروغ میگن تا نریزه ...

تو منی یا من توام....

البته هنوز خدا سر من نیاورده😅😂

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️
اول صبح با اولین ادرار دوباره امتحان کن

دقیقا لحظه شماری میکنم صب شه باز تکرارش کنم 

برعکس جمعس آز هم نمتونم بدم