2777
2789

خانواده پدری من خیلی پولدارن و فقط بین خودشون وصلت میکنن و من رو هم خواستگاری کردن اما مادرم راضی نشد میگفت پول ارزش بدبخت شدن نداره و بعد مدتی والدینم طلاق گرفتن 

و تابحالم خواستگارهای خیلی پولدار و تحصیل کرده داشتم و اینکه خودمم ارشد و دوتا لیسانس دارم شغلمم خوبه یه واحدم خودم خریدم اما اونا اخلاق نداشتن مثلا پسره مهندس بود اما بسیار بچه ننه و خسیس بود 

یا یکیشون بساز بفروش بود بسیار دیکتاتور و زورگو بود هرکدوم عیبی داشتن

الان با کسی در ارتباطم دوماهه ولی دیپلم داره و اصلا پولدار نیست یه خونه توی روستا داره حقوقشم ۲۵ هست ولی خب اخلاقش خیلی خوبه حمایتم میکنه واقعا کنارش اعصاب و روانم ارومه دعوایی نیست 

میگه میخوام سال اینده ماشین سنگین شریکی با برادرش بخره خب درامدشم خوب میشه منتها یه خونه ارزونم داره منم میتونم واحدم بفروشم خونه بهتری بخریم

مامانم راضی نیست میگه بابات منتظره ببینم با کی وصلت میکنی بهت طعنه بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آدم خوبیه بفرست حداقل یه کاردانی دانشگاه آزادی چیزی بگیره نگن مدرک نداره بعدش رو سطح فرهنگی میشه ...

من مدرکش هیچ برام مهم نیست از لحاظ اداب معاشرتم خیلی خوبه اصلا معلوم نیست روستایی هست رفتارش باکلاسه 

من مدرکش هیچ برام مهم نیست از لحاظ اداب معاشرتم خیلی خوبه اصلا معلوم نیست روستایی هست رفتارش باکلاسه

برا تو مهم نیست ولی جامعه قضاوت میکنه سطح تحصیلی زن و مرد نباید بیشتر از یک مقطع با هم فاصله داشته باشه