2777
2789
عنوان

خیلی خسته شدم امشب مهمون داشتم...

1138 بازدید | 40 پست

از دیشب مشغول تهیه تدارک بودم.تازه ۳ خوابیدم.

فسنجون و مرغ درست کردم 

دوتا  ظرف بزرگ سالاد کلم و کشمش 

۱ ظرف سالاد کلم و انار 

دوتا ظرف سر شکلاتی 

یه ظرف پاناکوتا توت فرنگی 

یه ظرف ژله  دو رنگ 

سبزی خوردن گرفتم پاک کردم 

ماست و خیار یه کاسه بزرگ درست کردم

لازانیا درست کردم  یه ظرف پیرکس بزرگ 

میزو دیشب چیدمان کردم کامل کامل.که فقط مهمونا اومد تو یخچالیارو اوردم گذاشتم  و غذاهارو 

میوه شستم خونه رو که همسرم زحمتشو کشید خدا خیرش بده 

خدایی هرکی خونه ی من میاد مهمونی خوشبحالشه 

نمیذارم دست ب سیاه و سفید بزنه تا میزم خودم میچینم 

ظرفم ک ماشین میشوره .تازه نهار فرداشونم پر میکنم میبرن😁

نوش جونشون البته

تاپیک زدم بگم انقد خستم و کمر درد دارم که احساس میکنم اون ادم سابق نمیشم🥺

تازه ظرفارو همه جابجا کردم انگار نه خانی رفته نه خانی اومده😵‍💫😵‍💫😵‍💫

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
تواین گرونی

مهمون برکت میاره عیب نداره

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشی

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

فقط عکس

روم نشد بندازم.عجب میزی شد.به همسرم گفتم یه عکس بنداز گفت زشته.فقط اینو دارم ک نصف شب انداختم دیشب

منم مث توام اسی،خسته نباشی

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
خسته نباشی

ممنونم مهربون

ممنونم مهربون

🌹

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

خسته نباشی عزیزم من دوست دارم مهمونی ساده تر برگزار شه که رفت و امدا کم نشه

ما کلا سه تا خانواده ایم زیاد میریم میایم.ولی خب من همیشه دلم میخواد سنگ تموم بذارم

پاگشا بود مگه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....