2777
2789

بله خیلی وقته تصویب شده عمومی ها حذف و تاثیر سوابق تحصیلی و معدل کتبی دیپلم حتمی شده

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
بله خیلی وقته تصویب شده عمومی ها حذف و تاثیر سوابق تحصیلی و معدل کتبی دیپلم حتمی شده

ببخشید عزیزم یعنی من که انسانیم فقط مثلا ادبیات عربی اقتصاد دینی کنکور میدم؟

هرکس سنه اولدوز دیه اوزیم سنه آی دمیشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید عزیزم یعنی من که انسانیم فقط مثلا ادبیات عربی اقتصاد دینی کنکور میدم؟

عزیزم در کنکور امسال دروس عمومی که شامل ادبیات عمومی و عربی عمومی و دینی و زبان هست حذفه و به جاش نمرات تشریحی و نهایی وکتبی سال دوازدهم این دروس تاثیر داره اما دروس اختصاصی که شامل ادبیات اختصاصی و عربی اختصاصی و اقتصاد و روانشناسی و فلسفه و منطق و تاریخ و جغرافیا و علوم اجتماعی هست رو هم باید کنکور بدید هم نمرات تشریحی و نهاییشون جزوه سوابق تحصیلی هست و توی کنکور تاثیر گذاره و در نتیجه کنکور ۱۴۰۲ عمومی هاش حذف و دوتا دفترچه اختصاصی دارید فقط و در واقع ۶۰ درصد کنکور و ۴۰ درصد سوابق تحصیلی تاثیر داره نمی‌دونم خوب توضیح دادم متوجه شدید؟ اگر متوجه نشدید بگید دوباره توضیح میدم

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن