del_aramm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 252 عنوان پارتنر برای کتابخونی 158 بازدید | 25 پست سلام بچه ها کسیو میخوام باهم رقابتی کتاب بخونیم من عاشق کتابخوندنمکسی هست یا میدونید از کجا پیدا کنم؟پی دی اف و کانال کتاب هم زیاد دارمراستی مفید ترین کتابی که خوندید هم لطفا معرفی کنیییید تنکیو🤍 1401/08/13 | 00:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sargolimom عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 820 من پایه ام اما نه کتاب PDF کتاب باید تو دستات باشه عاشق کتابم☹️☹️☹️ تا حالا فکرشو کردی که خدا هم خستهشده از بسکه دو طرفِ جنگ صداش کردن؟
hamraz7 عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3834 برو تو گروه های کتابخوانی تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
نامدارگمنام عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 201 من پایه ام اما نه کتاب PDF کتاب باید تو دستات باشه عاشق کتابم☹️☹️☹️ دقیقا این کتابای الکترونیکی مفت نمیارزن
del_aramm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 252 من پایه ام اما نه کتاب PDF کتاب باید تو دستات باشه عاشق کتابم☹️☹️☹️ منم همینطور عاشق کتابمولی چون دسترسی به پی دی اف برام راحتتره از طرفی زود کتابارو تموم میکنم مجبورم با پی دی اف بخونمخوبیش اینه یه دنیا کتابه
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22149 بیا با هم بخونیم.چه سبکی دوست داری؟ فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
del_aramm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 252 برو تو گروه های کتابخوانی پیدا نکردم :( دقیقا دنبالشم
صفوراااااااا عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 3190 منم دوس دارم باشم . ولی خیلی نه . باید وقت کنم . کتاب درسته باید توی دست باشه واثلی هزینش زیاده مگه ادم یه کتابخونه عالی پیدا کنه اون بهترین حالته
سرکشم عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 462 باید کار جالبی باشه🔥👌 این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی که فکر میکنند میخوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯
sargolimom عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 820 منم همینطور عاشق کتابم ولی چون دسترسی به پی دی اف برام راحتتره از طرفی زود کتابارو تموم میکنم مجبور ... درسته از لحاظ اقتصادیم مقرون به صرفه اس اما مراقب چشاتم باش🥰🥰🥰 تا حالا فکرشو کردی که خدا هم خستهشده از بسکه دو طرفِ جنگ صداش کردن؟
del_aramm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 252 بیا با هم بخونیم. چه سبکی دوست داری؟ روانشناسی خیلی
del_aramm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 252 منم دوس دارم باشم . ولی خیلی نه . باید وقت کنم . کتاب درسته باید توی دست باشه واثلی هزینش زیاده مگه ... اره کتاب که عالیههه ولی من مشکلم اینه مدام باید بخونم کتاباروهم زود تموم میکنم😅
hamraz7 عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3834 پیدا نکردم :( دقیقا دنبالشم تلگرام سرچ کن،هست،من کتاب صوتی گوش میدم وگرنه پایه بودم تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
sargolimom عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 820 دقیقا این کتابای الکترونیکی مفت نمیارزن می ارزن دیگه !! از لحاظ اقتصادیم میصرفه جون قیمت کتاب واقعا بالاس،ولی ممکنه به چشم آسیب بزنه،با صوتیا بهترن به نظرم تا pdf تا حالا فکرشو کردی که خدا هم خستهشده از بسکه دو طرفِ جنگ صداش کردن؟
del_aramm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 252 تلگرام سرچ کن،هست،من کتاب صوتی گوش میدم وگرنه پایه بودم من صوتی هم گوش میدم پی دی افم میخونمسرچ کردم ولی گروهایی که میاد مال قبله کسی فعال نیست عضو چندان هم ندارن