خانوما من چندماهه عقد کردم و همسرمم خیلی مرد خوبیه و واقعا عالیه ولی از لحاظ جنسی سرده چیکار کنم؟ یکماهه هیچ رابطه ای نداشتیم امشبم گفتم بیا پیش هم باشیم ولی طفره رفت🥺🥺میترسم بعدا بدترم بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم نمیاد چون نمیخواد تو عقد کاری بکنه درکش کن احتمالا خجالت میکشه یا رسم دارند
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
عزیزم بعد عروسی فقط فاجعه مشخص میشه مردی ک سرده از همون دوران نامزدی مشخصه حتما نیاز نیست رابطه ودخول کامل باشه در حد رفع نیاز طرفین در دوران عقد مشخص میکنه طرف گرمه یا سرد
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم